Ostalo > Foto, video, music...

TPR vs. Mercedes E 270 CDi

<< < (3/35) > >>

pralas:

--- Citat: Kamba - 29 Lipanj, 2011, 21:08:11 ---Cuj,nema bacanja jer je asvalt ko nov! Runner ide bolesno,u to češ re uvjerit! Brži je od mog auta do nekih 110 i onda ga stignem! Ide Runner oko 120! Pralas kad napraviš motor dodi u Valpovo i sve češ vidjet!

--- Kraj citata ---
ok,nista ja ne kazem da runner ne ide samo iznosim svoje misljenje nakon videa ;)
posto sam skuter odjavio,kada mi stignu dijelovi a to nece biti skoro jer nisam pri parama u kombiju dovozim skuter pa bacamo rejs :frajer:

Kamba:
Auto mi proklizuje u startu! Preloš auto,o čem ti to Alfa? Treba mu manje od 9 do stotke ako možeš normalno krenit! Usput da kažem da je automatic,šta tu imaš znat ili ne! Tipku pod gasom nisam stiskao,vec samo pun gas bez toga! Vama TPR i Mercedes od 180 konja slabo idu?? Nije formula naravno,al ide fino!

Kamba:
I loše su ti procjene jer ja sam ga prestigo sa 120 otprike! Auto pokvaren,šta je tebi frende!? ::)

Drnda:
ako je 13 sec, to je debelo prelos rezultat onda...
miki... imam stilo 1.6, sa 150ac mu bjezim i u startu i debeeeelo ga ostavim kroz ubrzanje, kako nemam sat na skutu nezz na koliko bi me poceo stizati tek, ali sigurno nije mala brzina... a serijski federi kuplunga , trebaju ici tvrdji dosta...
sa baseom bi mu sam start pobjegao, ali vec nakon koju sekundu me ostavi...
po mojoj nekoj procjeni stilo uvati 100kmh za nekih 8-9 sec... , to ti je pri blokadi 2 brzine
e da, ima asr pa nema proklizavanja na startu...
nissan od 172 ks pusi jos jace, automatik mjenjac je kod njega  :toothy12: :toothy12:

Kamba:
Da ali nisan ti je terenac jel?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju