ja ne kuzim ovoga sa jetom u avataru...
odakle ti da je bmw kvarljiviji i losiji...
vidim vozas se u oba stalno pa mozes reci... prvi rodjak koji je u Plymouthu u velikoj britaniji radi za tvrtku Millward Brown, uglavnom nesto kao nas auto klub, samo fora je sto proizvodjaci, serviseri i kupci toj tvrtci salju pisma s problemima, zahtjevima i raznoraznim ostalim textovima, o utiscima, negativnim i pozitivnim stranama, i on sve to cita i mora pisati sve to u kompletu za firmu koja dalje to prosljedjuje top gearu... uglavnom i besplatno dobiva SVE magazine na kucnu adresu s automobilskom tematikom
rekao mi je ovako.. lexus ima najmanje problema i kupci su najvise s njime zadovoljni...
mercedes i bmw s motorima nemaju problema, tj relativno malo.. ali obe firme jebe elekronika na veliko.. ferarrija isto voli struja zezati, bmw i mecka su u sredini ljestvice po zadovoljnosti kupaca krajnjih
evo primjer, od zene sestra je kao najbolja dizajnerica dobila novi jaguar xf direkt iz tvornice, nakon 3 mjeseca neko sranje izbacilo da nije u redu s cepom rashladne tekucine, serviseri dosli, rjesili, nakon tjedan dana opet, i nisu mogli rjesiti , i on je isao direkt u tvornicu i preuzeo isti takav xf iz tvornice novi i doveo ga njoj kuci... eto npr sto je briga za kupce
kad ce to i bmw i mecka imati... ah da NIKAD.. rolls royce npr helicem dolazi kad neki problem imas...
to je po meni auto...
ali ja ga nemam i ne serem kontra nijednog, niti govorim kako jedan valja a drugi ne...