Tehnički kutak > Styling skutera
Žarulja
andy:
--- Citat: mrcina - 12 Veljača, 2008, 21:25:53 ---pazi sad ih nema ali rekao je pošto sam kod njega i prije uzeo te diode da za cifru od 55kn če doči paketi sa 4 kom dok u standardnom paketu dođu samo 2kom.
znači ako kupuješ sad 2kom/55kn a na akciji 4kom/55kn-tak sam ja naletio na akciju prije.
za moj eks. skut jer sad imam x9 morao sam uzeti dvije debele i 2 male dok kod tebe idu samo male.
imaš li koju žarulju u sredini čuke blizu sajle brzinomjera.
--- Kraj citata ---
dvije su na sredini i još su 4 te su za-temp., duga svjetla,žmigavci i ulje
mrcina:
imaš li ti na kokpitu crvene ,zelene i žute lampice.ako imaš lakše ih je zamijeniti diodama ist boje kao što sam ja uradio.
nije za vraga žmigavac zelen a ulje i baterija crvena.
bilo bi lakše kad bi bilo bijelih malih dioda ali nema. nemaš brige samo utačeš i nemoraš paziti na boju.a ovako crvena pod crvenu,zelena na zelenu,plava na plavu a rasvjeta kokpita biraš bolju
andy:
--- Citat: mrcina - 12 Veljača, 2008, 21:55:19 ---imaš li ti na kokpitu crvene ,zelene i žute lampice.ako imaš lakše ih je zamijeniti diodama ist boje kao što sam ja uradio.
nije za vraga žmigavac zelen a ulje i baterija crvena.
bilo bi lakše kad bi bilo bijelih malih dioda ali nema. nemaš brige samo utačeš i nemoraš paziti na boju.a ovako crvena pod crvenu,zelena na zelenu,plava na plavu a rasvjeta kokpita biraš bolju
--- Kraj citata ---
ne nije sve su žute serijske.....
onda kada dođu javiš mi obavezno pa se dogovorimo
mrcina:
ok.stani ne pričam za žarulje več kako ti svjetli na kontrolnoj ploči.
crveno ti je baterija/ulje,zeleno žmigavci,plavo svijetlo dugo.
andy:
--- Citat: mrcina - 12 Veljača, 2008, 23:21:49 ---ok.stani ne pričam za žarulje več kako ti svjetli na kontrolnoj ploči.
crveno ti je baterija/ulje,zeleno žmigavci,plavo svijetlo dugo.
--- Kraj citata ---
da to sam i mislio kad uključiš dugo onda svjetli plavo itd.......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju