Tehnički kutak > Styling skutera

Žarulja

<< < (9/14) > >>

andy:

--- Citat: mrcina - 11 Veljača, 2008, 11:19:26 ---vidjet čemo, rekao si 6 komada ti treba

--- Kraj citata ---

da 6 komada....

frend me je pito ak bi mogo i njemu ali mora  još danas provjerit kakve su njegove on ima peugeota pa se onda konačno dogovorimo

mrcina:
ovako da ti kažem kako ti se kreču cijene ali morat češ čekati plavu boju jer su je rasprodali.jedno tri tjedna.
ovako paket crvenih 5kom = 75kn akcija inače u kompletu su dvije diode
paket plavih 2kom = 55kn po toj cijeni možeš očekivati 4kom jer ide akcija neka
paket zelene 2kom = 55kn
 to su male diode sa odrezanim vrhom.
velike diode

paket bijele,plave,crvene,zelene 2kom 80kn odrezani vrh
paket bijelih dioda 2kom obli vrh 90kn

jebiga dučan nije veliki pa su cijene visoke.
ako ti se ne traži  onda platiš skuplje.ako tražiš možeš nač i jeftinije u dučanima koji imaju veči izbor robe.

ako su ti cijene povoljne javi.ja sam našao u zagrebu u čipoteci diode za 12v ali nisu onakve sa slike več u posebnom kučištu sa navojem.pošto to nije to nisam ni pitao cijenu.

andy:
a koja je razlika ove male-velike diode

i znači male plave diode su komada 55 kn a meni treba 6 znači moram uzet 8 komada to je 110 kn...

jesam dobro izračunao

andy:
koje si ti diode kupio za onaj tvoj skut......

koje mi ti uopće preporučaš

mrcina:
pazi sad ih nema ali rekao je pošto sam kod njega i prije uzeo te diode da za cifru od 55kn če doči paketi sa 4 kom dok u standardnom paketu dođu samo 2kom.

znači ako kupuješ  sad 2kom/55kn a na akciji 4kom/55kn-tak sam ja naletio na akciju prije.

za moj eks. skut jer sad imam x9 morao sam uzeti dvije debele i 2 male dok kod tebe idu samo male.

imaš li koju žarulju u sredini čuke blizu sajle brzinomjera.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju