Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

neki susret oko vinkovaca

<< < (11/13) > >>

tomovzo666:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 07 Srpanj, 2011, 22:12:12 ---tomo jesi čuo da je jučer ivo iz kvarta vanji ustaši polomio dvije letve na glavi?nie zajebancia živa istina,vanja ga kresnuo kamenom u vugla i mato i on ga ubili....eo grm mi danas javio.... :headbang:

--- Kraj citata ---
prvi glas koji ivo iz kvarta bosnjak ili koji,koji vanja ustasa,nisam ti       ja u gradu vec 3god pa ne znam nist o tome

josip_Aerox:

--- Citat: pralas - 06 Srpanj, 2011, 18:00:03 ---kod vas ni ne planiram ici :angry7:
jednom sam ja kupio od vas nesto iz vk i nikad vise,nakon one muljaze sa masinom :angry7:
ja sam bio fer kada je trebalo platiti,i drago mi je sto je deky zavrsio na crvenoj jer je i zasluzio dok nije vratio spuh i podmirio dug ::)

--- Kraj citata ---

ma ja sam se sprdo samo ti dodi  :headbang:
BILO PA PROSLO, svakom se dogada  :icon_tongue:

pralas:

--- Citat: josip_Aerox - 08 Srpanj, 2011, 14:48:59 ---ma ja sam se sprdo samo ti dodi  :headbang:
BILO PA PROSLO, svakom se dogada  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
bas to ;)

Jump33r:

--- Citat: tomovzo666 - 08 Srpanj, 2011, 07:56:11 ---
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 07 Srpanj, 2011, 22:12:12 ---tomo jesi čuo da je jučer ivo iz kvarta vanji ustaši polomio dvije letve na glavi?nie zajebancia živa istina,vanja ga kresnuo kamenom u vugla i mato i on ga ubili....eo grm mi danas javio.... :headbang:

--- Kraj citata ---
prvi glas koji ivo iz kvarta bosnjak ili koji,koji vanja ustasa,nisam ti       ja u gradu vec 3god pa ne znam nist o tome

--- Kraj citata ---

:toothy12:  :toothy12:  :toothy12:

kiza-iz-kvarta:
upravo taj ivo...a vanja ustaša aka vanja psihijatrija iz novog sela,stariji lik.....ubili ga ivo i mato na štajgi preksinoć!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju