Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

neki susret oko vinkovaca

<< < (13/13)

kiza-iz-kvarta:
jedini što imam za 50kn je ovaj iz oglasa za nrg power i to je onaj mali preko kotača i taj nema onaj poklopac preko karba...... :dontknow:

ok,rješit ćemo nešto za susret!samo di se organizirat????do sad smo uvijek radili meatove na novoj industrijskoj zoni jošine(pored mirkovaca) i svaki put je bilo gutenberg....naravno bez iggya meat nie meet  :icon_biggrin:

tomovzo666:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 08 Srpanj, 2011, 21:54:17 ---jedini što imam za 50kn je ovaj iz oglasa za nrg power i to je onaj mali preko kotača i taj nema onaj poklopac preko karba...... :dontknow:

ok,rješit ćemo nešto za susret!samo di se organizirat????do sad smo uvijek radili meatove na novoj industrijskoj zoni jošine(pored mirkovaca) i svaki put je bilo gutenberg....naravno bez iggya meat nie meet  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
pa eto posto si ti vec bio na meetovima u vk,reci ti gdje bi bilo naj bolje,ja ne zivim u gradu vec 3god pa sam ispao iz seme,samo mi javis par dana prije,da ja organiziram decke i to je to

benjamin_hawk:
cim se mi
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 08 Srpanj, 2011, 20:20:31 ---
jel onaj što bude iznad zanjeg kotača(ispod karba) sastoji se od 2 djela ili onaj što ima crveno mačje oko i bude sa strane na bloku????

nisam,imam oba,100kn komad.....

--- Kraj citata ---
ee cim se ja vratim s mora dolazim motor mi je bio u defektu uletila mi je iglica od karba kod radilice tak da mi je sv potrgala pa nisam mogao nis,a + bio sam ofline 15 dana :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju