ma ne kazem ja za sve,nego samo za pojedince koji mislite uvaljivati dijelove i praviti se ko da nista nije bilo...
a doso bi ali nisam u mogucnosti,iskreno za pojedince me boli rac i to me sigurno ne bi sprijecilo u namjeri da dodem,drugi puta neka ne uvaljuju dijelove i ne seru da ja nisam dobro dosao u vinkovce jer su oni poslali masinu bez pola dijelova koji su trebali biti gore a ja sam posteno platio i jos kaparu dao i platio put sto su dosli do osijeka
ne kuzim, kako netko moze reci nekome, ti nisi dobro dosao u vk,kao da je on neki ratni zlocinac ili nesto tako pa nije dobro dosao u vk,gluposti a ti jopsipe ako imas kakvih privatni problema sa pralasom,rjesite to,a i tko si ti da odredjujes tko moze doci a tko ne,
tko god hoce doci svi su dobrodosli,kada su bili susreti u rokovcima,bilo je naj manje 15ak skutera sa os tablama,i svi smo zajedno pili i druzili se,cak me navecer neki lik iz os sto vozi krosera nekog zutog pitao,dali zivim u blizini,da mu donesem 15 kljuc i dva komadica drveta da stavi pod nogare,zato sto je bio parkirao na travu i pao mu motor,dosli do mene kuci stegnuo sto je morao,uzeo 2 komada drveta i jos mi na igralistu platio pivo,zasto nebi nekome pomogao ako mogu,dao mi decko br moba i rekao ako kada dodjem u os,u bilo koje doba dana ili noci samo da mu se javim pa da se nadjemo