Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
high midrace by M.F. TEAM - komentari
pralas:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 03 Srpanj, 2011, 23:15:34 ---Ja sam te samo savjetovao jer si rekao da ce bit regan posle i da te muce komsije,nisam rekao da ne valja zvuk ili nesto drugo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
gore sam napisao da sam odjavio skuter i da vise nece biti regan...
ali dobro,dosta o tome...
doritos:
sve super al nemoj stediti na ulju! na đubre stavljati jebeno ulje tipa tts ili motula 710 esther-800...bar to...
meni se silcolene na airsalu i c16 nije dobro pokazao, bilo je svega unutra :toothy3:
da bi se mogo stat sa saletom ti JAKO treba Overrenge , bez toga gubiš ziher :icon_thumright:
pralas:
ma daj zajebite sve slazem serijalu,neda mi se vise biti najbrzi :icon_biggrin:
nije zajebancija,dijelovi ce ici na prodaju a meni je nakon toliko setupova na skuterima i preradama ipak doslo u glavu da mi se ne isplati vise bacati novce na to...
ovo slazem starom da se moze voziti,a sebi cu u proljece najvjerovatnije uzeti apriliu sr125 i onda krecem sa tuningom velikih igrački ;)
Drnda:
--- Citat: pralas - 07 Srpanj, 2011, 21:08:50 ---ma daj zajebite sve slazem serijalu,neda mi se vise biti najbrzi :icon_biggrin:
nije zajebancija,dijelovi ce ici na prodaju a meni je nakon toliko setupova na skuterima i preradama ipak doslo u glavu da mi se ne isplati vise bacati novce na to...
ovo slazem starom da se moze voziti,a sebi cu u proljece najvjerovatnije uzeti apriliu sr125 i onda krecem sa tuningom velikih igrački ;)
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
wonderkid:
pametno zboris ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju