Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
high midrace by M.F. TEAM - komentari
_r0bi_:
--- Citat: pralas - 03 Srpanj, 2011, 22:54:32 ---miki:
pa nisam sigurno uzimao roosta da ga kasnije stisam,da sam htio tisi auspuh onda sigurno nebi ovo slagao ::)
--- Kraj citata ---
...tako je pralas :headbang: :notworthy: :icon_thumright:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 03 Srpanj, 2011, 22:52:49 ---Previse vune bi mu opet smetalo,onda opet ne upija kako treba
--- Kraj citata ---
...wtf :binkybaby:
danc00:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 03 Srpanj, 2011, 22:52:49 ---Pa one rupice na njemu su vjerovatno preuske,tako da bi ih prosirio i spojio po 2,time sam ja svog heba utisao jako,jako!
Derao se ko jarac sad ima blag rezak zvukPrevise vune bi mu opet smetalo,onda opet ne upija kako treba
--- Kraj citata ---
Jel ti znaš kak funkcionira prigušivač uopče? Na kraju nije ni bitno, ako ti je do tišine jel bi slagal midrace?? :BangHead:
Miki-speedy:
--- Citat: pralas - 03 Srpanj, 2011, 22:54:32 ---miki:
pa nisam sigurno uzimao roosta da ga kasnije stisam,da sam htio tisi auspuh onda sigurno nebi ovo slagao ::)
--- Kraj citata ---
Ne znam za vas,al meni je veci fazon vidit skuter koji ide ko nevrijeme a da je tih,kao npr. yasui r
sve je stvar ukusa,u to ne ulazim
--- Citat: danc00 - 03 Srpanj, 2011, 23:01:28 ---Jel ti znaš kak funkcionira prigušivač uopče? Na kraju nije ni bitno, ako ti je do tišine jel bi slagal midrace?? :BangHead:
--- Kraj citata ---
Da znam kako funkcionise i zato i kazem,i ponavljam i tebi kao i pralasu,svako moze sredit da spuh bude bucan zato i jest zanimljivo da bude sto tisi a sve ostalo ostane isto ::)
Edit: I nisam rekao da spuh po meni mora bit tih,vec sto je moguce tisi :icon_thumright:
--- Citat: _r0bi_ - 03 Srpanj, 2011, 22:57:37 ---...tako je pralas :headbang: :notworthy: :icon_thumright:
...wtf :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Skupljas postove ili ti nesto nije jasno? ::)
pralas:
joj miki crni miki ::)
ovaj setup mora vristati od okretaja,nema ljepseg zvuka nego na 13 000+ okretaja,pa j****u sve necu to sigurno stisavati i jos pogotvo kada skuter nije namjenjen za cestovu uporabu nego za drag u midrace klasi 150 ili 201m...
aj nemojte vise spammati u vezi zvuka ;)
Miki-speedy:
--- Citat: pralas - 03 Srpanj, 2011, 23:12:17 ---joj miki crni miki ::)
ovaj setup mora vristati od okretaja,nema ljepseg zvuka nego na 13 000+ okretaja,pa j****u sve necu to sigurno stisavati i jos pogotvo kada skuter nije namjenjen za cestovu uporabu nego za drag u midrace klasi 150 ili 201m...
aj nemojte vise spammati u vezi zvuka ;)
--- Kraj citata ---
Ja sam te samo savjetovao jer si rekao da ce bit regan posle i da te muce komsije,nisam rekao da ne valja zvuk ili nesto drugo :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju