Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
high midrace by M.F. TEAM - komentari
Miki-speedy:
Koliko te kostala el. vodena i gdje si je kupio?
pralas:
--- Citat: Jump33r - 03 Srpanj, 2011, 19:20:18 ---Da ga sikiron vataju po cesti. Stavi ovo u bisere. :toothy12:
Moze jedno glupo pitanje, ovo MF znaci MEGA FUŠ ili ?
--- Kraj citata ---
ja ti ozbiljno kazem,ma luđak :angry7:
da,MEGA FUŠ vidi se po skuteru aaa? :jerk: :icon_biggrin:
pralas:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 03 Srpanj, 2011, 19:22:04 ---Koliko te kostala el. vodena i gdje si je kupio?
--- Kraj citata ---
polovna od slowridera jos prije par mjeseci-350 čuna
MP Tuning:
sretno dalje s projektom :icon_thumright:
--- Citat: pralas - 03 Srpanj, 2011, 19:02:11 ---a gledaj,show sam imao sa tim skuterom dok sam ga tero po naselju :icon_biggrin:
evo par situacija:vozim se po glavnoj cesti,ovaj jedan konj ima nekih 50god zaljeva travu i vidi da dolazim i po meni u voznji pocme spricati j#bo sam mu mater na sve strane...
isti taj susjed dan prije toga,ja izlazim iz zavoja a on ispred zavoja sa sjekirom od pola metra mi zaprijeci put i ja ga vidio 10 m prije i na srecu se uspijem okrenuti i po gasu,nije zajebancija ni ja nisam mogao vjerovati ::)
a da vi jebu mater i Boga sa ceste to je uobicajeno i naviknuo sam na to...
a opet da ga regam sutra dan mi mogu skinuti tablicu i opet sranje,tako da mi je ovo bolje a ima tu u blizini jedna zatvorena cesta do koje ja odguram skuter kada god hocu i tamo ga mogu terati koliko me volja...
a za karb cu vidjeti,28 mi je nekako preveliko za ovaj setup ali tm24 ili vhst 24 sto igor kaze mi se jako svidaju pa cu jos vidjeti ;)
al ne zelim novi nego bi neki polovni kao ovaj dell 25 sto je sada uletio ;)
--- Kraj citata ---
:icon_biggrin: :icon_biggrin: :toothy12:
Laki:
Pralas, provozaj se kod gumenog u ulici, tamo sjekire lete :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju