Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
high midrace by M.F. TEAM - komentari
pralas:
--- Citat: Laki - 03 Srpanj, 2011, 20:40:33 ---Pralas, provozaj se kod gumenog u ulici, tamo sjekire lete :)
--- Kraj citata ---
znm,sve znm ;D
vec sam bio par puta proletio kroz ulecu pa me nisu pogodile :icon_biggrin:
mogu misliti sta su njegovi susjedi vec s njim sve prosli a prolaze i dalje :toothy12:
danc00:
--- Citat: pralas - 03 Srpanj, 2011, 19:02:11 ---a gledaj,show sam imao sa tim skuterom dok sam ga tero po naselju :icon_biggrin:
evo par situacija:vozim se po glavnoj cesti,ovaj jedan konj ima nekih 50god zaljeva travu i vidi da dolazim i po meni u voznji pocme spricati j#bo sam mu mater na sve strane...
isti taj susjed dan prije toga,ja izlazim iz zavoja a on ispred zavoja sa sjekirom od pola metra mi zaprijeci put i ja ga vidio 10 m prije i na srecu se uspijem okrenuti i po gasu,nije zajebancija ni ja nisam mogao vjerovati ::)
a da vi jebu mater i Boga sa ceste to je uobicajeno i naviknuo sam na to...
a opet da ga regam sutra dan mi mogu skinuti tablicu i opet sranje,tako da mi je ovo bolje a ima tu u blizini jedna zatvorena cesta do koje ja odguram skuter kada god hocu i tamo ga mogu terati koliko me volja...
a za karb cu vidjeti,28 mi je nekako preveliko za ovaj setup ali tm24 ili vhst 24 sto igor kaze mi se jako svidaju pa cu jos vidjeti ;)
al ne zelim novi nego bi neki polovni kao ovaj dell 25 sto je sada uletio ;)
--- Kraj citata ---
Jel ti nije bolje onda probat zvrcnut Slow-a da ti napravi ak se da EL-blokada, i onda te mogu susjed i policija samo gledat, a prekidač staviš nekam di se nemre skužit. Pa zato i postoje blokade Bože moj....
A zakaj malo ne popričaš sa susjedom u četiri oka, pa da vidiš kakvih to on točno ima problema?
Jump33r:
--- Citat: pralas - 03 Srpanj, 2011, 19:24:50 ---ja ti ozbiljno kazem,ma luđak :angry7:
da,MEGA FUŠ vidi se po skuteru aaa? :jerk: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Na slikama se nevidi. Jedino sta san se nasmija kad san vidija da si stavija gumu od vode za hladenje. ;D
Jesi ovo ti ispila cili komad dekla tamo di je zvono ili se to meni ucinilo sa slike?
pralas:
danc00:ne da mi se vise pricati o odjavljivanju skutera,kada policija cuje zvuk na 13 500 okretaja dragi Bog ti nece pomoci a koliko sam se cuo jos prije sa slowriderom ta blokada ni ne moze zablokirati tako jaki setup...
Jumper:na cega mislis,mislis na zuta crijeva sto sam spojio za hladenje?
deklo je rejsersko,pola je ispilano ali vazno da je funkcionalo ;)
Jump33r:
--- Citat: pralas - 03 Srpanj, 2011, 21:35:55 ---danc00:ne da mi se vise pricati o odjavljivanju skutera,kada policija cuje zvuk na 13 500 okretaja dragi Bog ti nece pomoci a koliko sam se cuo jos prije sa slowriderom ta blokada ni ne moze zablokirati tako jaki setup...
Jumper:na cega mislis,mislis na zuta crijeva sto sam spojio za hladenje?
deklo je rejsersko,pola je ispilano ali vazno da je funkcionalo ;)
--- Kraj citata ---
da
A za deklo neznan koliko ti je pametno bilo pilat tamo na lezaju. :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju