Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
high midrace by M.F. TEAM - komentari
pralas:
--- Citat: Drnda-1 - 13 Srpanj, 2011, 20:59:10 ---jel u casici ima benge, , ako ima, zatvori rukom karb potpuno i kurblaj dok ne pljune na ruku, onda malo otvori i kurblaj, mora upaliti
--- Kraj citata ---
ima u casici benge,to cu probati napraviti...
jel jos neko ima ideju?
Drnda:
upaliti ce tako.. a gurtner za serijalu ili base kit nije los karb... samo vecina pljuje po njima
pralas:
uff,ovo sto mi se sada dogodilo nikada nisam vidio u zivotu :toothy3:
kurblam ja,i kako dok kurblam gledam prema cilindru tj. plastika hladenja oko cilindra,i ja opizdim po kurbli kad ono ko da je munja kod cilindra opalila,tocno se vidio bljesak ::)
sutra cilindar ide dole,al kako je krenulo strah me i rastavljati jer nezz kako se to moglo dogoditi
Domba:
--- Citat: pralas - 13 Srpanj, 2011, 21:20:19 ---uff,ovo sto mi se sada dogodilo nikada nisam vidio u zivotu :toothy3:
kurblam ja,i kako dok kurblam gledam prema cilindru tj. plastika hladenja oko cilindra,i ja opizdim po kurbli kad ono ko da je munja kod cilindra opalila,tocno se vidio bljesak ::)
sutra cilindar ide dole,al kako je krenulo strah me i rastavljati jer nezz kako se to moglo dogoditi
--- Kraj citata ---
a jel ti normalno ide i ima kompresije?
Pogledaj malo struju i jel sve dobro spojeno.
Munja = struja negdje probija.
pralas:
--- Citat: Domba - 13 Srpanj, 2011, 21:47:03 ---a jel ti normalno ide i ima kompresije?
Pogledaj malo struju i jel sve dobro spojeno.
Munja = struja negdje probija.
--- Kraj citata ---
trenutno ne mrda smjesta osim kada ga ja guram do kanala jer ga zelim baciti u vjecna lovista :icon_thumright:
sva struja je dobro spojena,iskra dobra...ali ta "munja" kod cilindra mi govori da nece biti dobro kada ga sutra skinem ;)
sve je moguce,ali ako je cilindar dobio po picki nema sanse da ga vise slazem vec mi se preko kurca popeo :angry7:
definitvno u proljece uzimam drugi skuter jer cu popizditi!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju