Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
high midrace by M.F. TEAM - komentari
danc00:
--- Citat: ivanm - 13 Srpanj, 2011, 20:58:45 ---to ti je gurtner.. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
:icon_scratch:
Faba:
u picku materinu,od kud munja?
aj da je iskra neduža od 2 cm,al munja? :toothy12:
Drnda:
--- Citat: Faba - 14 Srpanj, 2011, 00:43:31 ---u picku materinu,od kud munja?
aj da je iskra neduža od 2 cm,al munja? :toothy12:
--- Kraj citata ---
probija na kablu... pogledaj u mraku kod auta na benzin ako su losi kablovi light show :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Domba:
--- Citat: pralas - 13 Srpanj, 2011, 21:52:10 ---trenutno ne mrda smjesta osim kada ga ja guram do kanala jer ga zelim baciti u vjecna lovista :icon_thumright:
sva struja je dobro spojena,iskra dobra...ali ta "munja" kod cilindra mi govori da nece biti dobro kada ga sutra skinem ;)
sve je moguce,ali ako je cilindar dobio po picki nema sanse da ga vise slazem vec mi se preko kurca popeo :angry7:
definitvno u proljece uzimam drugi skuter jer cu popizditi!
--- Kraj citata ---
Da nastaje munja (iskra) od udaranja metal o metal to bi udaralo grebalo krcilo osijetio bi to na kurbli, a cuo vjerovatno i ja :toothy3:
Uvjerem sam da ti negdje probija struja. Moguce da ti je neki kabl osten, ili da si nesto negdje krivo spojio, ili da si nesto negdje zaboravio spojiti, ili da si nesto negdje spojio negdje gdje ne treba :)
pralas:
evo upravo dosao sa posla...
odmah sam otisao u garazu da skinem cilindar na srecu skuter jos nije otisao u vjecna lovista ;D
skinem ja cilindar sve ko novo,kada je i stavljeno!
nesta mi je sumljivo kod brtvi da tu slucajno ne pusta kompresiju,pa cu ih lagano namazati diht masom koja drzi do 300 stupnjeva...
ako tada ne upali provjeravam semeringe i kablove,a ako ni nakon toga ne upali ide u kanal :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju