Općenito > Propisi

Cestitka od 6.000kn

<< < (2/6) > >>

marin-w:

--- Citat: josip_Aerox - 28 Lipanj, 2011, 16:28:24 ---JA SMA TAJ NESRETNIK, DI SI ME VIDIO TI
AKO IDEM ODLEZAT SIGURNO CE BITI 2 MJESECA :toothy3:
A NISMA KAZNJAVAN DOSAD

--- Kraj citata ---

Sta znaci ic odlezat....znaci dobit dosje....znaci kad te poslodavac pita da odes donest potvrdu o nekaznjavanju pisac ce da si bio u zatvoru.
A,i da hoces odlezat nemas di .... puno sve.

Sad ces se ljepo zalit,dobit ces smanjenu kaznu negdje oko 3tkn...ako hoces mozes se dogovorit sa njima da ti to stave na par rata i to je sve sta mozes.

mousezg:

--- Citat: marin-w - 28 Lipanj, 2011, 17:02:32 ---Sta znaci ic odlezat....znaci dobit dosje....znaci kad te poslodavac pita da odes donest potvrdu o nekaznjavanju pisac ce da si bio u zatvoru.

Sad ces se ljepo zalit,dobit ces smanjenu kaznu negdje oko 3tkn...ako hoces mozes se dogovorit sa njima da ti to stave na par rata i to je sve sta mozes.

--- Kraj citata ---

ali će pisat i zasto je ležao... meni uredno svakih par mjeseci dolazi u firmu na ovrhu računi od zg parkinga... sef me samo pita kaj opet ? nije to sramota, da mogu, odlezao bi po 2 dana te kazne i bok.....  i 500 kn su veliki novci nekome.... a kad se skupi, onda su ogromni..... da dobijem 6 somova, rekao bi sefu, da zna, trazio da idem lezat , uzeo GO, i odlezao....  pa nije silovao ili ukrao...

josip_Aerox:

--- Citat: marin-w - 28 Lipanj, 2011, 17:02:32 ---Sta znaci ic odlezat....znaci dobit dosje....znaci kad te poslodavac pita da odes donest potvrdu o nekaznjavanju pisac ce da si bio u zatvoru.

--- Kraj citata ---

--- Citat: mousezg - 28 Lipanj, 2011, 17:07:20 ---ali će pisat i zasto je ležao... meni uredno svakih par mjeseci dolazi u firmu na ovrhu računi od zg parkinga... sef me samo pita kaj opet ? nije to sramota, da mogu, odlezao bi po 2 dana te kazne i bok.....  i 500 kn su veliki novci nekome.... a kad se skupi, onda su ogromni..... da dobijem 6 somova, rekao bi sefu, da zna, trazio da idem lezat , uzeo GO, i odlezao....  pa nije silovao ili ukrao...

--- Kraj citata ---

aa slusajte para nemam JER NERADIM, starci nezele ni cuti a dobrotvorni rad vise nepostoji 
ako treba odlezat odlezat cu ali vjerujem da kad se zalim smanjit ce
A I BOLJE MI JE DA LEZIM 2 MJESECA NEGO DA KUCI GLEDAM MOTOR KOJI NESMIJEM VOZITI 3 MJESECA :angry9:

marin-w:

--- Citat: josip_Aerox - 28 Lipanj, 2011, 17:45:00 ---aa slusajte para nemam JER NERADIM, starci nezele ni cuti a dobrotvorni rad vise nepostoji 
ako treba odlezat odlezat cu ali vjerujem da kad se zalim smanjit ce
A I BOLJE MI JE DA LEZIM 2 MJESECA NEGO DA KUCI GLEDAM MOTOR KOJI NESMIJEM VOZITI 3 MJESECA :angry9:

--- Kraj citata ---

Ili bi mogao ta dva mjeseca koja bi odlezao radit .....pa imat i ovce i novce  :dontknow:

Kamba:
...čudno,inaće je kazna za neosigurano vozilo minimalno 5000 kuna...malo si i dobio.... :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju