Općenito > Propisi

Cestitka od 6.000kn

<< < (3/6) > >>

marin-w:

--- Citat: Kamba - 28 Lipanj, 2011, 18:07:25 ---...čudno,inaće je kazna za neosigurano vozilo minimalno 5000 kuna...malo si i dobio.... :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
ako je vozio aerox iz profila zaboravili su mu napisat kaznu za ne polozenu kategoriju

josip_Aerox:

--- Citat: marin-w - 28 Lipanj, 2011, 17:48:32 ---Ili bi mogao ta dva mjeseca koja bi odlezao radit .....pa imat i ovce i novce  :dontknow:

--- Kraj citata ---
MOZE I TAKO

--- Citat: Kamba - 28 Lipanj, 2011, 18:07:25 ---...čudno,inaće je kazna za neosigurano vozilo minimalno 5000 kuna...malo si i dobio.... :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
TO JE RECESIJSKA CIJENA  :drunken_smilie:

--- Citat: marin-w - 28 Lipanj, 2011, 18:24:12 ---ako je vozio aerox iz profila zaboravili su mu napisat kaznu za ne polozenu kategoriju

--- Kraj citata ---
DOBRO JE SAD JOS I TO   ::)

marin-w:

--- Citat: josip_Aerox - 28 Lipanj, 2011, 18:28:35 ---MOZE I TAKO
TO JE RECESIJSKA CIJENA  :drunken_smilie:
DOBRO JE SAD JOS I TO   ::)

--- Kraj citata ---

Ajde da te nesto pitam. Zanima me,gore iznad si rekao da ces radje 2mjeseca u zatvor nego da dobijes zabranu 3mjeseca upravljanja skuterom. Tj da ga tri mjeseca doma gledas-

Pa me zanima kako mozes dobit zabranu 3 mjeseca za kategoriju M....kad vozis aeroxa 150 ?
Znaci sada si dobio kaznu od 6tkn...ali di staju tvoji problemi ? Iako reg motor opet ces dobit kaznu 5,6tkn zbog ne polozene kategorije....itd

josip_Aerox:

--- Citat: marin-w - 28 Lipanj, 2011, 18:42:26 ---Ajde da te nesto pitam. Zanima me,gore iznad si rekao da ces radje 2mjeseca u zatvor nego da dobijes zabranu 3mjeseca upravljanja skuterom. Tj da ga tri mjeseca doma gledas-

Pa me zanima kako mozes dobit zabranu 3 mjeseca za kategoriju M....kad vozis aeroxa 150 ?
Znaci sada si dobio kaznu od 6tkn...ali di staju tvoji problemi ? Iako reg motor opet ces dobit kaznu 5,6tkn zbog ne polozene kategorije....itd

--- Kraj citata ---
JESI TI NEKI POLICAJAC

pa daa  :dontknow:

papiri su 50ccm al je masina 150..... nekuzim u cem je problem, moras biti bas sreckovic da te murijak odvede na izvanredni tehnicki  :dontknow:
MOTOR JE REGISTRIRAN U 5 MJESECU

marin-w:

--- Citat: josip_Aerox - 28 Lipanj, 2011, 19:58:39 ---JESI TI NEKI POLICAJAC

pa daa  :dontknow:

papiri su 50ccm al je masina 150..... nekuzim u cem je problem, moras biti bas sreckovic da te murijak odvede na izvanredni tehnicki  :dontknow:
MOTOR JE REGISTRIRAN U 5 MJESECU

--- Kraj citata ---

Ne,nisam policajac.Samo kazem da kad nemas novce onda se ne ponasas tako.

A,moras bit i sreckovic da prodjes redovni tehnicki sa masinom od 150ccm.
Znaci vozit ces se bez registracije....i opet skupljat kazne.

A,da samo nekoga malo trknes sa tim skuterom trebao bi uzet kredit da otplatis.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju