Tehnički kutak > Styling skutera

Dashboard za 180-ku

<< < (2/5) > >>

replcnt:
a ovaj plastificirani mat je kao od plastike

pitaNS:
a šta je s onim foto glossy papirom što je MR J spominjo? ? ? da se na njemu treba printati, kakav je taj? ? ?

pitam zato što sam uradio dash za Jetforce moj pa trebam printati nekako? ? ?

replcnt:

--- Citat: pitaNS - 06 Veljača, 2008, 23:37:19 ---a šta je s onim foto glossy papirom što je MR J spominjo? ? ? da se na njemu treba printati, kakav je taj? ? ?

pitam zato što sam uradio dash za Jetforce moj pa trebam printati nekako? ? ?

--- Kraj citata ---

pa da, sad ti gore ja napisa,svejedno je ili foto glatki ili ti ga glossy, ja sam na malko kao matirani isprinto, još je malo plastificiran pa je skoro ko plastika, al isto ti je. evo slika

Mr J:
vidio sam da je netko pisao da radi kao orginal, dakle meni bi trebalo bas na plastiku da netko pise, jer photo papir i bilo kakav bude otisao kada udje vlaga...

replcnt:

--- Citat: Mr J - 07 Veljača, 2008, 00:01:00 ---vidio sam da je netko pisao da radi kao orginal, dakle meni bi trebalo bas na plastiku da netko pise, jer photo papir i bilo kakav bude otisao kada udje vlaga...

--- Kraj citata ---

hmm, e neznam ni gdje bi to u zg mogo neko na plastiku, možda kod onih što rade reklame na cerade ili na plastike pa da ti oni isprintaju, to ti čak nebi ni naplatili jer im je to ništ, al evo ovaj moj plastificirani je stvarno ok, i nije mi nikad ono zamaglilo ispod ili vlaga ušla,tako da stvarno neznam.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju