Tehnički kutak > Styling skutera

Dashboard za 180-ku

<< < (3/5) > >>

Tomma:
Jel bi mogao meni napraviti jedan?Dam ti sliku samo da bude za vxr 200?? :icon_biggrin:

Drnda:
otidji u tiskaru oni ti to mogu u pola minute napravit, to ti je uredjaj kao printer u koji stavis kao onu foliju sta ide u fasciklu i unutra taj papir i ono ti ga slijepi jer se u njem nalazi žarna ploča :icon_thumright:

replcnt:

--- Citat: Drnda-1 - 07 Veljača, 2008, 00:07:42 ---otidji u tiskaru oni ti to mogu u pola minute napravit, to ti je uredjaj kao printer u koji stavis kao onu foliju sta ide u fasciklu i unutra taj papir i ono ti ga slijepi jer se u njem nalazi žarna ploča :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

joj,pa da, to mi nije ni naum palo, vidiš ti, ona folija što ide na kopiranu recimo knjigu, hmm, da je bijele boje pa na nju, pa izrezat u a4 pa u printer, e baš si mi dao ideju, moram da pokušam to  :icon_scratch:
mr đej to bi ti onda bilo to

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: Mr J - 07 Veljača, 2008, 00:01:00 ---vidio sam da je netko pisao da radi kao orginal, dakle meni bi trebalo bas na plastiku da netko pise, jer photo papir i bilo kakav bude otisao kada udje vlaga...

--- Kraj citata ---

u nekim vecim stamparijama

Mr J:
daj molim te stavi sliku skeniranog dashboarda na imageshack ili neki drugi image site...

tako da mogu skinuti i nju preraditi da sada ne skidam svoj dash... Please...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju