Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
due + with c16-my rox
ivanm:
nemoj niš širiti cilindar ak ne znaš jer ti za to treba biax al bilo bi ga poželjno preraditi kad već imaš tak jaki spuh al ok radit će i ovak.. širi se u elipsu onak po 1mm sa svake strane do max 34mm po portmapu.. subframe i prirubnica zbog izgleda, ali po performansama sporedno, odlično radi i u standardnom poziciji s dobrim airboxom..
bero je tak imal due i roost serijski box prerađen sa redsponge i bilo je super..
pralas:
--- Citat: ivanm - 27 Lipanj, 2011, 10:27:21 ---
bero je tak imal due i roost serijski box prerađen sa redsponge i bilo je super..
--- Kraj citata ---
ovo potpisujem,ja na roost sprintu+metrakit imam preradeni airbox smjesa savrsena...
domagoy 46:
--- Citat: ivanm - 27 Lipanj, 2011, 10:27:21 ---nemoj niš širiti cilindar ak ne znaš jer ti za to treba biax al bilo bi ga poželjno preraditi kad već imaš tak jaki spuh al ok radit će i ovak.. širi se u elipsu onak po 1mm sa svake strane do max 34mm po portmapu.. subframe i prirubnica zbog izgleda, ali po performansama sporedno, odlično radi i u standardnom poziciji s dobrim airboxom..
--- Kraj citata ---
svakako ja to nisam ni mislio radit,nego sam mislio tokaru odnijet cilindar i da to odradi?sta mislis?,ako moze kako da mu objasnim sta treba,ja sam nes mjerio sublerom jer serijski fi 24mm??
necu stavljat subframe,ruzno mi je ono,a i neda mi se davat novce za to,jel ja ikako mogu gljivu stavit onak ne gdje stoji airbox nego gore da bude u kadi,jer sam kadu izrezao?
ivanm:
ma ne tokaru... to tuneri rade... biaxom se proširi ispuh... bolje neg ostane stock..
danc00:
--- Citat: ivanm - 27 Lipanj, 2011, 11:15:21 ---ma ne tokaru... to tuneri rade... biaxom se proširi ispuh... bolje neg ostane stock..
--- Kraj citata ---
Hehe, Ivan ti sve rekel... tokar je tokar, a tuner tuner :icon_thumright:
Složi ti to pošteno ovako, a poslje lako preradiš ak ćeš htejeti, bar ćeš moć vidjet razliku između tuninga i serijski složenog midracea...složi da ide pa kasnije kad naučiš onda odi na finese, al vjerujem da će i ovakav Aerox trgat ruke!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju