Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
due + with c16-my rox
B.E.G.A:
Toplo ti preporučam da si uzmeš Deltu (ili barem neko slično),ja se na svom setupu patim sa Malossi Fly-om,i čim bude para idem na Deltu.
Problemi nastaju jer sam na Fly stavio crne (najtvrđe iz mhr pakiranja) i kod kretanja imam prevelike okretaje pa kroz njih gubim snagu,a kad stavim plave (srednje iz mhr pakiranja) opet to nije to i treba mu da krene jer mu fali okretaja,e sad da imam Deltu onda bi plave mogao nategnuti za još koji stupanj i vjerujem da bi to onda bilo to.
Ja koristim Denso IWF29 na svom setupu.
Inače sve :icon_thumright: za setup.
danc00:
Nije ni sve u kvacilu, pa j#bote to su veliki okretaji kad kvacilo pocne lovit na midraceu, tu igra
ulogu i kvalitetno zvono...tak da rms i nije neki najsretniji izbor.
Ja bi uzel onaj kit koji ti je clan @pajo preporucil, mozda cak i bolji od delte, jebiga skup je ali onda znas kaj imas i stelas si u finese i znas da te nebude nis jebalo. Jbg niko nije rekel da je midrace jeftin sport :) prodaj rms kit i kupi S6 kit!
Crazy Kuree:
Ak oćeš da ti ide puno bolje, na due+ širi ispuh na 34mm u strane, ulazne kanale širi i blok preradi, kut paljenja pomakni za 3 stupnja u advance. centralni plavi ili crveni, remen tp (nikakav kevlar) deklo izbuši, kvačilo delta ili stage6 torque control (bolje mi je od delte po učinkovitosti ali ne znam kolika je trajnost dok delta traje nekoliko desetaka tisuća). variomat- prodaj sve i uzmi MHR overrange multivar ( bez polutke) ili polini evo oveerange sa 6 valjaka ako još postoji ( puno lakše za štelovat i ljepše izglađeno ubrzanje naspram običnog multivara). Svjećica B10EG (isto se ponaša kao i platinum ili iridium znači malo bolje nego obične). Vidim da će bit lijep pa šteta da ostane sakriven karburator i gljiva, pod 45 trebaš sve stavit najviše radi izgleda i neki blatobran. Pumpa od stage6 ima neki 40% veći propeler pa zato piše da je 40% bolji protok, što je možda istina al koga briga za protok, nebi trebo imat problema sa hlađenjem. Et valjda sam pomogo ak imaš neko posebno pitanje pitaj još..
domagoy 46:
--- Citat: Crazy Kuree - 27 Lipanj, 2011, 02:15:45 ---Ak oćeš da ti ide puno bolje, na due+ širi ispuh na 34mm u strane, ulazne kanale širi i blok preradi, kut paljenja pomakni za 3 stupnja u advance. centralni plavi ili crveni, remen tp (nikakav kevlar) deklo izbuši, kvačilo delta ili stage6 torque control (bolje mi je od delte po učinkovitosti ali ne znam kolika je trajnost dok delta traje nekoliko desetaka tisuća). variomat- prodaj sve i uzmi MHR overrange multivar ( bez polutke) ili polini evo oveerange sa 6 valjaka ako još postoji ( puno lakše za štelovat i ljepše izglađeno ubrzanje naspram običnog multivara). Svjećica B10EG (isto se ponaša kao i platinum ili iridium znači malo bolje nego obične). Vidim da će bit lijep pa šteta da ostane sakriven karburator i gljiva, pod 45 trebaš sve stavit najviše radi izgleda i neki blatobran. Pumpa od stage6 ima neki 40% veći propeler pa zato piše da je 40% bolji protok, što je možda istina al koga briga za protok, nebi trebo imat problema sa hlađenjem. Et valjda sam pomogo ak imaš neko posebno pitanje pitaj još..
--- Kraj citata ---
kuta paljeje je vec pomaknut za 3 stupnja,,narucio sam centr. plavi,nebi prerađivao blok nit prosirivao kanale,jedino mozda da ispuh prosirim na 34mm??al sta ti znaci u stranu?bil valjalo samo da to uradim?narucio sam i tu svjećicu,imam zadnji blatobran i kada je izrezana,sta trebam uzet da bude pod 45?prirubnicu il sta?vec imam novu s6prirubnicu,uisi,dell 21 i s6 gljivu?
aprilia area 51:
za pod 45 ti treba prirubnica i subframe ili kak se vec pise....ugl drugaci nosac masine
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju