Ak oćeš da ti ide puno bolje, na due+ širi ispuh na 34mm u strane, ulazne kanale širi i blok preradi, kut paljenja pomakni za 3 stupnja u advance. centralni plavi ili crveni, remen tp (nikakav kevlar) deklo izbuši, kvačilo delta ili stage6 torque control (bolje mi je od delte po učinkovitosti ali ne znam kolika je trajnost dok delta traje nekoliko desetaka tisuća). variomat- prodaj sve i uzmi MHR overrange multivar ( bez polutke) ili polini evo oveerange sa 6 valjaka ako još postoji ( puno lakše za štelovat i ljepše izglađeno ubrzanje naspram običnog multivara). Svjećica B10EG (isto se ponaša kao i platinum ili iridium znači malo bolje nego obične). Vidim da će bit lijep pa šteta da ostane sakriven karburator i gljiva, pod 45 trebaš sve stavit najviše radi izgleda i neki blatobran. Pumpa od stage6 ima neki 40% veći propeler pa zato piše da je 40% bolji protok, što je možda istina al koga briga za protok, nebi trebo imat problema sa hlađenjem. Et valjda sam pomogo ak imaš neko posebno pitanje pitaj još..