Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

due + with c16-my rox

<< < (5/48) > >>

aprilia area 51:
ja bi stavio deltu...a zvono mos i ostavit to rms ono nema neku veliku ulogu...sto se tice dizni ispod 90 95 nema sta trazit pogtovo ako ide i ta stage 6 gljiva...znaci set dizni od jedno 95 pa na dalje uzmi...ako ide multivar gore mislim da ti netrebaju kugle iznad 4 g...ma da neznam sad zbog tih polutki i koji ces vario koristit...znas kako se to mora vrtit s c16 i due plusom...ako na tim koso uricama imas obrtaljku to nece biti problem onda za nastimat tocno...na deltu isto si stimas kako hoces mislim da bi crvene oprugice bile ok a sad polozaj kako tebi odgovara...i za centralnu nisam sigurna ali mislim da bi zuta ili crvena bile dobre...remen je svjedno koji je u boljem stanju njega stavi...i gas

domagoy 46:

--- Citat: aprilia area 51 - 24 Lipanj, 2011, 11:46:34 ---ja bi stavio deltu...a zvono mos i ostavit to rms ono nema neku veliku ulogu...sto se tice dizni ispod 90 95 nema sta trazit pogtovo ako ide i ta stage 6 gljiva...znaci set dizni od jedno 95 pa na dalje uzmi...ako ide multivar gore mislim da ti netrebaju kugle iznad 4 g...ma da neznam sad zbog tih polutki i koji ces vario koristit...znas kako se to mora vrtit s c16 i due plusom...ako na tim koso uricama imas obrtaljku to nece biti problem onda za nastimat tocno...na deltu isto si stimas kako hoces mislim da bi crvene oprugice bile ok a sad polozaj kako tebi odgovara...i za centralnu nisam sigurna ali mislim da bi zuta ili crvena bile dobre...remen je svjedno koji je u boljem stanju njega stavi...i gas

--- Kraj citata ---

onda trazim deltu ako moze ostat ovo zvono,ici ce gljiva stage 6 sigurno,ok,za dizne daj mi reci koji je navoj,m5 il m6?ok,neznam ni ja točno sad ni koji cu variomat ni koju polutku,imam ser. i torque,i remen imam topov,uzet cu jos kevlar i jos neki,i uzet cu rolice za oba vario pa cwemo vidjet sta i kako

danc00:
Kak nisi dobil sa HEBOM centrlani, pa on dolazi sa variomatom :icon_scratch: ??? No ne bitno.

Ma probaj kvačilo, samo nemoj da ti starta na 7T  ;D i vjerojatno mu se nebude niš dogodilo!

Probaj taj Polini kevlar, nemre biti lošiji od običnih, a dimenzije su obečavajuće. Šifra ti je ak trebaš 248.040

Da dizne su m5!

Sa Hebo NG variomatom odma probaj linearne polutke, ja ga imam na serijskim od aeroxa i imam oscilaciju na startu, potegne u okretaje pa se vrati na normalu...to bi vjerojatno linearne ispravile...pa me zato baš zanima kak će biti kod tebe!

aprilia area 51:
dizne m5 navoj....

pajo:
ako več naručuješ novo kvačilo razmotri polini G3 for race ili
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,46214.msg668091.html#msg668091

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju