Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

due + with c16-my rox

<< < (4/48) > >>

domagoy 46:

--- Citat: fatal1ty - 24 Lipanj, 2011, 10:02:35 ---ja bi gore pukno još malossi primar, već je to ok setup za produljit gebu.

--- Kraj citata ---

da,zaboravio sam da sam stavio i duzu getribu,top sekundar cca 11% produljenje,jel to dosta il trebam jos nesto??
i sta cu s ovim gore sto sam napisao?

fatal1ty:
ma dosta ti je to

samo neznam kak će ti se nosit ovi RMS dijelovi sa takvim setupom, ja sam na sličnom setupu prije na roxu imo deltu i malossi zvono i nikad problema s time  :icon_thumright:

danc00:
Sa HEBO NG si dobil centralni, on ti bude dobar, a federe kvačila si budeš sam ionak štelal kak ti paše, makar sa RMS kvačilom nemoj pretjerivat, jer vele da nije za velike okretaje, Pralasu su se pakne odljepile...start na 5-6T uvrh glave :icon_thumright:

HBO ti ima 17x12 rolice, a sad koje ti budu trebale uz linearnu polutku samo Bog zna, al to bi htel videti kak ide NG+linearna polutka....možda će ti i rolice od 4.1gr biti dobre, ako ne uzmi borer fi7 i probuši one 4.9gr. te ćeš dobit gramažu oko 3.9gr-4.0gr. Sa fi 7 borerom provjereno, samo nemoj sfušat, ljepo u škripac i polagano ne razvrtavat sa rukom jel to ide ko h med.

Dizne ti budu trebale od 90 pa nadalje to ti tak jasno...

Trebao si umjesto TOP remena uzet POLINI kevlar(750x17, on je nešto duži od Malossi kevlara, pa bi vidio kak s njim ide, vjerojatno bi dobio nešto na krajnjoj i startu)

Ljepi setup i to bu išlo ko avion, sretno :icon_thumright:

domagoy 46:

--- Citat: fatal1ty - 24 Lipanj, 2011, 11:20:04 ---ma dosta ti je to

samo neznam kak će ti se nosit ovi RMS dijelovi sa takvim setupom, ja sam na sličnom setupu prije na roxu imo deltu i malossi zvono i nikad problema s time  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

neznam sta cu sad onda?da trazim deltu i malossi zvono il...??

domagoy 46:

--- Citat: danc00 - 24 Lipanj, 2011, 11:20:33 ---Sa HEBO NG si dobil centralni, on ti bude dobar, a federe kvačila si budeš sam ionak štelal kak ti paše, makar sa RMS kvačilom nemoj pretjerivat, jer vele da nije za velike okretaje, Pralasu su se pakne odljepile...start na 5-6T uvrh glave :icon_thumright:

HBO ti ima 17x12 rolice, a sad koje ti budu trebale uz linearnu polutku samo Bog zna, al to bi htel videti kak ide NG+linearna polutka....možda će ti i rolice od 4.1gr biti dobre, ako ne uzmi borer fi7 i probuši one 4.9gr. te ćeš dobit gramažu oko 3.9gr-4.0gr. Sa fi 7 borerom provjereno, samo nemoj sfušat, ljepo u škripac i polagano ne razvrtavat sa rukom jel to ide ko h med.

Dizne ti budu trebale od 90 pa nadalje to ti tak jasno...

Trebao si umjesto TOP remena uzet POLINI kevlar(750x17, on je nešto duži od Malossi kevlara, pa bi vidio kak s njim ide, vjerojatno bi dobio nešto na krajnjoj i startu)

Ljepi setup i to bu išlo ko avion, sretno :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

sa hebo NG nisam dobio centralni,al imam zuti i bijeli centr. feder,imam vec topov remen,malo koristen,al sam planirao sad narucit 1 kevlarom i jos 1 top-ov da imam rezerve,il da umjesto topovog uzmem taj polinijev?
sad neznam sta cu za kvačilo i zvono jer kazete da ne podnosi obrtaje velike :S

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju