Tehnički kutak > Tuning skutera

Kit na aeroxa

<< < (4/4)

wonderkid:

--- Citat: Santa_Kloz - 24 Lipanj, 2011, 15:55:25 ---ako tako misliš, onda sorry ali jako loše štelate te mina mašine  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
uf tu si se grdno prevario,bas ta 2 skutera(2x aerox) su stelali najbolji poznavatelji mina masine,ako oni neznaju nastelat minu onda tu ne postoji  covjek koji se ne razumije u skuteve :hello:

G-man:
Oce li bit ista vise potrebno uzimat osim ta dva dijela? Dali s kitom dolazi apsolutno sve sto je potrebno, odnosno plug and play?
Karburator isto?

danc00:

--- Citat: G-man - 25 Lipanj, 2011, 11:20:59 ---Oce li bit ista vise potrebno uzimat osim ta dva dijela? Dali s kitom dolazi apsolutno sve sto je potrebno, odnosno plug and play?
Karburator isto?

--- Kraj citata ---
Kupi 17.5 ts i preselis el. Cok na njega i to je to.
Kupi malossi sport i dobis sve kaj ti treba, je da lamelicd nisu kvalitetne ali bus ih zamenil kad puknu. I to je to plug and play...

G-man:
Znaci to bi bilo to. Jel mi moze neko rec od koga cu to na forumu narucit, ko narucuje sad preko sipa znam da slowrider vise ne?
e da, trenutno su na motoru plavi federi kvacila i crni hebo centralni? Oce li to trebat mijenjat ista? Rolice su 3,75 grama(pomijsane 4,1 i 3,4). To cu samo na kratko vozit jer sam testirao. Koje bi trebale ici s kitom, da narucim odma 2-3 seta jer ne mogu bas nigdje nabaviti dimenziju za hebo variomat

marko_rox:
naruci preko webshopa javi se efz
rolice oko 4 g 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju