Tehnički kutak > Tuning skutera
Kit na aeroxa
wonderkid:
--- Citat: Santa_Kloz - 24 Lipanj, 2011, 13:48:47 ---nisu isti po snazi, ali su jako slični. a razlika je i u okretajima na kojima isporučuju maksimalnu snagu i momenat
--- Kraj citata ---
ove u zagradi koje sam nabrojao su isti,pod istim mislim da je razlika skoro pa i neprimjetna u snazi i momentu
Santa_Kloz:
--- Citat: wonderkid - 24 Lipanj, 2011, 14:14:59 ---ove u zagradi koje sam nabrojao su isti,pod istim mislim da je razlika skoro pa i neprimjetna u snazi i momentu
--- Kraj citata ---
eh, kad bi to bilo tako jednostavno. razlika je u tome što svaki od tih kiteva ima svoj auspuh na kojemu radi optimalno. a kupnja auspuha nije baš stvar koju svaki dan radiš :redface:
wonderkid:
--- Citat: Santa_Kloz - 24 Lipanj, 2011, 14:17:04 ---eh, kad bi to bilo tako jednostavno. razlika je u tome što svaki od tih kiteva ima svoj auspuh na kojemu radi optimalno. a kupnja auspuha nije baš stvar koju svaki dan radiš :redface:
--- Kraj citata ---
imao sam priliku vidjet skoro isti setup sa malossi sportom i trophyem i idu identicno sa istim setupom a to znaci da i dr.evo je isti ko i ovo dvoje a ne vjerujem da je polini nesto novo i bolje napsram ovo troje tako da je to sve isto,bilo su price da s malossi kitom ide bolje u krajnju a da trophy ima bolji moment od pocetka,nije nista istina od toga jer su to skoro isti kitevi samo se ime placa ovisi o brendu
Santa_Kloz:
--- Citat: wonderkid - 24 Lipanj, 2011, 14:21:19 ---imao sam priliku vidjet skoro isti setup sa malossi sportom i trophyem i idu identicno sa istim setupom a to znaci da i dr.evo je isti ko i ovo dvoje a ne vjerujem da je polini nesto novo i bolje napsram ovo troje tako da je to sve isto,bilo su price da s malossi kitom ide bolje u krajnju a da trophy ima bolji moment od pocetka,nije nista istina od toga jer su to skoro isti kitevi samo se ime placa ovisi o brendu
--- Kraj citata ---
ako tako misliš, onda sorry ali jako loše štelate te mina mašine :icon_biggrin:
danc00:
--- Citat: Santa_Kloz - 24 Lipanj, 2011, 14:17:04 ---eh, kad bi to bilo tako jednostavno. razlika je u tome što svaki od tih kiteva ima svoj auspuh na kojemu radi optimalno. a kupnja auspuha nije baš stvar koju svaki dan radiš :redface:
--- Kraj citata ---
Niti jedan od kiteva nema svoj auspuh na kojem radi optimalno, nego su auspusi sami za sebe(osim u višim klasama gdje se uz kit preporuča auspuh istog proizvođača). I kao takvi daju drukčije razlutate na pojedinim kitevima!
Ti kitevi u klasi SPORT nisu isti, no da bi osjetil razliku mjenjanjem sporta polini, malosi ili top ili dreva to ne vjerujem, jer su svi jako slični a završne obrade su im iste... Razlika je točnije u opremi i firmi, malossi je nešto skuplji zbog igličastog i lamelica a Polini jer je "POLINI" te navadno bi bili jači od DR eva na višim okretajima kaj i ne vjerujem baš, jer je i moj DRevo daleko bolji na višim okretajima(9-10T) sa Yasuni ispuhom nego sa prijašnjim Laserom i ZX-om...a kažu da se DRevo ne vrti jako...eto tolko!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju