Tehnički kutak > Tuning skutera
Razlike VX-VXR
dejvid:
Hvala care :notworthy: To si mi već govorio, ali što češ. Dugujem ti piće ili bilo što ako se ikad vidimo. :drunken_smilie: Recimo na nekom meetu oko Rijeke ako mi motor bude radio :laughing7:
igor.sb:
--- Citat: Jandro - 10 Veljača, 2008, 20:50:13 ---
--- Citat: dejvid - 10 Veljača, 2008, 13:50:04 ---Evo opet ja :hello:
Razgovarao jučer sa susjedom mehaničarom, inače prodaje derbije, honde, aprilije, kymca i sve pomalo. Kaže on da VXR ima protočniji auspuh od VX-a i da ga trebam mijenjati, za karb kaže samo veću diznu. Svaki mehaničar ima svoju teoriju. Naravno, tim promjenama gubim garanciju, a imam još godinu i dva mjeseca, a bojim se talijanske mehanike :icon_biggrin: Na koje se modifikacije ne gubi garancija, naravno, ako se radi u ovlaštenom servisu? :notworthy:
--- Kraj citata ---
auspusi su potpuno isti
diznu trebaš stavit MANJU, a ne veću pošto karb od vxr-a ima manju diznu
veća dizna, više ccm ,veći podtlak, vuće previše goriva i nikak nevalja, nejde i troši puno
stavljaju ti i oni 200ccm u servisu, jedan lik je tak radio i garancija mu važi, al sam ako je u servisu
--- Kraj citata ---
nikako da cujem od nekog kak spada
ti jandro to moras znat :icon_thumright:
koliki je karb od vx odnosno vxr-a
Drnda:
Trebali bi oba biti keihin cvk 30
igor.sb:
--- Citat: Drnda-1 - 10 Veljača, 2008, 21:13:35 ---Trebali bi oba biti keihin cvk 30
--- Kraj citata ---
ne
idu i neki drugi karbovi al se ne mogu sjetiti imenaaaaaaaaaa
dejvid:
na novima su keihin cvk 30. Na starima su Walbro, ako se ne varam
--- Citat: Jandro - 04 Veljača, 2008, 19:26:18 ---karb od vx-a i vxr-a što se tiće starijih modela (pošto novi kurca nevaljaju) se:
vx- WVF 7C
vxr 180 WVF 7D
vxr 200 WVF 7H <<< tog ti je najbolje nabit na vx-a kad staviš na njega 200
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju