Tehnički kutak > Tuning skutera
Razlike VX-VXR
Jandro:
ma jooj, tih karbova ima pun k**ra* šta su bili na vx i vxr-u
sad sve ovisi samo koja godina
bitno da karb ima metalni poklopac menbrane, jel ovi novi šta imaju plastične kurca nevaljaju
stari su 33, a ti novi su 30 i još nemaju iglu da ju možeš štelat i to, uglavnom zajebani jako
Jandro:
--- Citat: dejvid - 10 Veljača, 2008, 21:01:14 ---Hvala care :notworthy: To si mi već govorio, ali što češ. Dugujem ti piće ili bilo što ako se ikad vidimo. :drunken_smilie: Recimo na nekom meetu oko Rijeke ako mi motor bude radio :laughing7:
--- Kraj citata ---
vidimo se mi na ljeto, ja i frenda na runnerima vx-r toure de jadran ;D jedan, ,prvo za split, pa trogit pa onda na krb u bašku ui onda u rijeku pa do grobnika i doma
nadam se da se za ljeto vidimo sa puno ekipe na moru, kad budemo išli budem teme pootvaro da se brojevi razmjene pa da neki mini meet napravimo :icon_thumright:
dejvid:
svaka čast, stvarno pothvat za skut od 200 ccm. Vidimo se onda sigurno. :headbang:
dejvid:
Da ne otvaram novu temu. Kako se zovu/tko proizvodi kočnice na VX-u. Nigdje ne piše, na čeljustima je onako zaravnjeno kao da bi tamo trebalo nešto pisati, ali ne piše.
dejvid:
I opet ja :hello:
Stalno čitam da LEADER 200 zna miješati benzin i ulje u karteru. Jel se to može dogoditi i na LEADERU 125? To se događa ako ga se forsira hladnog, pod čokom? :icon_scratch: :notworthy: HVALA
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju