Tehnički kutak > Tuning skutera
Problemi sa Aerox-om
C.L.:
Ovako-vidim da su mnogi skužili da sam ja skinuo blokade na 5100km,a to nije točno nego sam ih skinuo na nekih 1000 ili tako negdje.
E moram napomenut da trenutno nemam para ni volje za nadograđivanje skutera,tako da samo želim skužit zašto ide samo 65km/h,a trebao bi koliko ja znam 80/kmh :help:
Mr J:
mozda ima blokadu i na karburatoru... pogledaj...
r.e.!:
--- Citat: C.L. - 25 Rujan, 2006, 15:30:05 ---Ovako-vidim da su mnogi skužili da sam ja skinuo blokade na 5100km,a to nije točno nego sam ih skinuo na nekih 1000 ili tako negdje.
E moram napomenut da trenutno nemam para ni volje za nadograđivanje skutera,tako da samo želim skužit zašto ide samo 65km/h,a trebao bi koliko ja znam 80/kmh :help:
--- Kraj citata ---
Je li to ona žuta yamahica?
I žuta kaciga na glavi?
C.L.:
--- Citat: r.e.! - 25 Rujan, 2006, 15:54:18 ---
--- Citat: C.L. - 25 Rujan, 2006, 15:30:05 ---Ovako-vidim da su mnogi skužili da sam ja skinuo blokade na 5100km,a to nije točno nego sam ih skinuo na nekih 1000 ili tako negdje.
--- Kraj citata ---
Je li to ona žuta yamahica?
I žuta kaciga na glavi?
--- Kraj citata ---
Da,imaš ti možda kakvo riješenje?
r.e.!:
a ne znam što bi moglo biti. Ali sam pitao jer te vidim po gradu. Da je vespa lako bi otklonili problem :dontknow:
možda je čađa u auspuhu ili u cilindru, trebalo bi vidjet...ili neka blokada koja nije skinuta...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju