Tehnički kutak > Tuning skutera

Problemi sa Aerox-om

<< < (2/25) > >>

C.L.:
Ovako-vidim da su mnogi skužili da sam ja skinuo blokade na 5100km,a to nije točno nego sam ih skinuo na nekih 1000 ili tako negdje.
E moram napomenut da trenutno nemam para ni volje za nadograđivanje skutera,tako da samo želim skužit zašto ide samo 65km/h,a trebao bi koliko ja znam 80/kmh :help:

Mr J:
mozda ima blokadu i na karburatoru... pogledaj...

r.e.!:

--- Citat: C.L. - 25 Rujan, 2006, 15:30:05 ---Ovako-vidim da su mnogi skužili da sam ja skinuo blokade na 5100km,a to nije točno nego sam ih skinuo na nekih 1000 ili tako negdje.
E moram napomenut da trenutno nemam para ni volje za nadograđivanje skutera,tako da samo želim skužit zašto ide samo 65km/h,a trebao bi koliko ja znam 80/kmh :help:

--- Kraj citata ---

Je li to ona žuta yamahica?
I žuta kaciga na glavi?

C.L.:

--- Citat: r.e.! - 25 Rujan, 2006, 15:54:18 ---
--- Citat: C.L. - 25 Rujan, 2006, 15:30:05 ---Ovako-vidim da su mnogi skužili da sam ja skinuo blokade na 5100km,a to nije točno nego sam ih skinuo na nekih 1000 ili tako negdje.

--- Kraj citata ---

Je li to ona žuta yamahica?
I žuta kaciga na glavi?

--- Kraj citata ---

Da,imaš ti možda kakvo riješenje?

r.e.!:
a ne znam što bi moglo biti. Ali sam pitao jer te vidim po gradu. Da je vespa lako bi otklonili problem :dontknow:
možda je čađa u auspuhu ili u cilindru, trebalo bi vidjet...ili neka blokada koja nije skinuta...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju