Tehnički kutak > Tuning skutera
Problemi sa Aerox-om
Mr J:
--- Citat: chofus - 06 Veljača, 2007, 18:58:27 ---da se vratimo na problem, :notworthy:
ja imam jog rr-a i imam masinu od aeroxa i meni je iso 70 ( nebo ga ni isus najtero da bolje ide) stavio sam malossi multivar i bijelu centralnu i ide 78 i ima bolji start i imo sam jednu blokadu ( čitaj 1 ), vjerujte i ja sam se cudio al u kojem got servisu da sma bio svi su rekli da nema vise blokada...
--- Kraj citata ---
Blokada moze biti mala dizna u karbu, (novi auspusi se isporucuju sa blokadom LV ZX), zasarafljena kruna na poklopcu variomata, podloske u variomatu, smanjen presjek prirubnice (< 18mm), distanca na gas sajli...
Ako je serijala sa multivarom, moze se jos malo izvuci iz nje... Stelanje karba i prijenosa...
AeRRox:
Za serijalu je dosta 78km/h.
Kako si montirao multivar? Gdje si sve stavljao podloske?
chofus:
hmm nsiam ja stavljo..aj otvorit cu ga danas pa cu pogledat kako stoji,
moguce da meni ide manje od roxa jer imam manji tj kraci prijenos. tj tako su mu bar rekli al je u pocetku on imo dobar start iako ima jos bolji sada :glasses9:
roby44:
--- Citat: chofus - 07 Veljača, 2007, 09:33:59 ---hmm nsiam ja stavljo..aj otvorit cu ga danas pa cu pogledat kako stoji,
moguce da meni ide manje od roxa jer imam manji tj kraci prijenos. tj tako su mu bar rekli al je u pocetku on imo dobar start iako ima jos bolji sada :glasses9:
--- Kraj citata ---
taj kratki prijenos je problem za stelanje a i ogranicen je , ne mozes iz njega izvuc isto sto i normalnog. mijenjaj blokove :icon_biggrin:
C.L.:
--- Citat: chofus - 07 Veljača, 2007, 09:33:59 ---
--- Kraj citata ---
Da uvjerio sam se u Jogov start,stvarno je za pohvalu. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju