Evo, pošto se stalno ponavljaju IDENTIČNE teme sa ISTIM pitanjima došel sam na ideju da tu otvorim temu pa da velite koje rješenje za navedeni problem, pa možda modernatori i primjene nešto od ponuđenog.
Jer kad nešto tražim na forumu, a zbilja ima korisnih savjeta jednostavo ih je preteško više naći, jer ima tolko istih tema da ti mozak stane a nema kvalitetnih odgovora, jer ljudi koji su vjerojatno i jednom kvalitetno odgovorili više im se ne da opet odgovarat na svaku istu temu koji novi član otvori jer je ljen koristit tražilicu i slično....
Recimo da se pod Forum "TUNNING" dodaju još
-Minarelli
-Piaggio
-još neki tip koji se često javlja u tunningu
Pa bi se već s tim dobilo na sortirnju i preglednosti.... No ja ne znam kolko je to komplicirano za modernatore, pa eto tu pitam da vidim. Ko ima recimo sličnu ideju da se poboljša nešto nek veli, pa možda se i promjeni nekaj!
Jer evo baš gledam u zadnjih par dana su isplivale 4 nove teme za AEROX-a, a sve identične i svugdje dosta spama i kakve koristi onda od toga
Možda bi bilo jednostavnije da se teme koje se ponavljaju jednostavno brišu....
Mene bk za teme, i kaj su ljudi ljeni, ali preglednost u tom slučaju drastično opada i jednostavno bude preteško pronaći više kvalitetnu informaciju...a to je kvalitetan i dosta velik forum! Vjerojatno i najveći u HRV na temu skutera!
Pa ak imate volje za nekaj pametnog reći pomognite...