Općenito > Generalno o skuterima

Peugeot Speedfight2 100ccm ili Peugeot JetForce 50 C-tech

<< < (2/2)

marin-w:

--- Citat: Charlie3 - 20 Lipanj, 2011, 19:00:52 ---E da taj taj bas taj motor , motor je 100ccm al se u saobracajnoj vodi kao da je 50ccm . To je uradjeno zbog policije

--- Kraj citata ---

Kod nas to ne prolazi jer moras na tehnickom na valjke,pa te policija moze vodit na izvanredni tehnicki a imaju i akcije kontrole na valjcima na licu mjesta.
A,sad ti valjda znas kako to ide kod Vas. Ja sam cuo da ce i kod Vas bit tako  :dontknow:
A ako dodje to i kod Vas mogao bi ostat bez tablice kad te policija uhvati pa ga neces moc registrirat dok ne promjenis masinu,imat ces problema limitirat ga na 49km/h,a ako nemas polozeno mogu ti i kaznu napisat  :dontknow:

Kad se radi atest onda se u knjizici mijenja 50ccm u 100ccm i automatski ide velika tablica.
A,da bi se izvrsio atest moras imat racune od onog tko je ugradio motor,racune od svih dodatnih dijelova.....

Charlie3:
Ne znam stvarno , ovaj lik sto mi prodaje kaze da je uradio atest, kaza da mu je to izdao masinski fakultet i da ga to izaslo 150e i da ti sa tim policija ne moze nista  :icon_scratch:

marin-w:

--- Citat: Charlie3 - 20 Lipanj, 2011, 19:14:45 ---Ne znam stvarno , ovaj lik sto mi prodaje kaze da je uradio atest, kaza da mu je to izdao masinski fakultet i da ga to izaslo 150e i da ti sa tim policija ne moze nista  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Mozda i je napravio atest ako je skuter nereg.
Ali sad kad dodje do registracije moras mjenjat u 100ccm i veliku registraciju.
Kako god mislim da se sa tim speedfightom neces mirno vozit + jos privlaci paznju izgledom da te zaustave odmah.

Znaci ostaje ti jetforce :)

wonderkid:
Jetforce

kiki-os:
ja ti savjetujem svakako jet forca imam ga više od godinu dana i skuter je stvarno super

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju