Općenito > Generalno o skuterima

Peugeot Speedfight2 100ccm ili Peugeot JetForce 50 C-tech

(1/2) > >>

Charlie3:
Ovako dobio sam 2 ponude za koje se stvarno ne mogu odluciti , kao sto sam naveo u naslovu radi se o sf2 100ccm i jetforce-u 50 C-tech

Malo me brine sto je na sf2 100ccm hladjenje zracno a ne vodeno dok na jet-u je vodeno. Kupujem motor za voznju po gradu i stvarno voleo bih da motor potraje. Takodje volim brzinu ali cujem da jet c-tech ide veoma dobro za razliku od ostalih 50ccm motora i da je veoma kvalitetan i izdrzljiv. Dok za sf2 100ccm nemam stvarno puno informacija o tome dali je izdrzljiv i kakav je kvalitet . Kao sto sam naveo brine me to zracno hladjenje i na oba motora je ugradjen Leo Vince ZX (burek)  :) auspuh . Cak cujem price da ne valja na 100ccm stavljati burek auspuhe  ???

Zeleo bih da cujem vas i hvala unapred !

marin-w:

--- Citat: Charlie3 - 20 Lipanj, 2011, 18:38:08 ---Ovako dobio sam 2 ponude za koje se stvarno ne mogu odluciti , kao sto sam naveo u naslovu radi se o sf2 100ccm i jetforce-u 50 C-tech

Malo me brine sto je na sf2 100ccm hladjenje zracno a ne vodeno dok na jet-u je vodeno. Kupujem motor za voznju po gradu i stvarno voleo bih da motor potraje. Takodje volim brzinu ali cujem da jet c-tech ide veoma dobro za razliku od ostalih 50ccm motora i da je veoma kvalitetan i izdrzljiv. Dok za sf2 100ccm nemam stvarno puno informacija o tome dali je izdrzljiv i kakav je kvalitet . Kao sto sam naveo brine me to zracno hladjenje i na oba motora je ugradjen Leo Vince ZX (burek)  :) auspuh . Cak cujem price da ne valja na 100ccm stavljati burek auspuhe  ???

Zeleo bih da cujem vas i hvala unapred !

--- Kraj citata ---

Imas polozeno za SF2 ?

Charlie3:
Uradjen je atest na 50ccm  :)

marin-w:

--- Citat: Charlie3 - 20 Lipanj, 2011, 18:52:47 ---Uradjen je atest na 50ccm  :)

--- Kraj citata ---

Kako mislis uredjen je atest na 50cm ? Koji je motor na skuteru 50 ili 100?
Ima malu ili veliku tablicu ?

Je to mozda ovo
http://www.pik.ba/artikal/1220979/peugeot-speedfight-2-100cm/

Charlie3:
E da taj taj bas taj motor , motor je 100ccm al se u saobracajnoj vodi kao da je 50ccm . To je uradjeno zbog policije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju