Tehnički kutak > Tuning skutera
kako pojačati sport city !?
ivanm:
je offtopic, al da dodam da sam ja vozio po snijegu i na -15°C... tak da je ZG prosjek vražja stvar..
lijepo slušaj kaj se piše jer nemam ja 10500 postova u spammu... dakle kineska aprilia je vrijedna svojih novaca, ali nije to prava aprilia... ajmo reč kineski klon... al okej je to okej.. ak su talijani s tim zadovoljni, tko smo mi da ne budemo?
da, 13000kn je sad al van sezone je bila 12000kn, tog sam se sjetio..
http://www.amitrade.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=109&category_id=4&option=com_virtuemart&Itemid=7
RAY:
--- Citat: ivanm - 21 Lipanj, 2011, 16:26:58 ---je offtopic, al da dodam da sam ja vozio po snijegu i na -15°C... tak da je ZG prosjek vražja stvar..
--- Kraj citata ---
skuter na snigu,moram priznati zanimljivo :icon_biggrin:
--- Citat: ivanm - 21 Lipanj, 2011, 16:26:58 ---lijepo slušaj kaj se piše jer nemam ja 10500 postova u spammu...
--- Kraj citata ---
šta postovi u konačnici znače,mislim svaka čast na postovima ali po meni kvaliteta posta a ne količina posta je bitna,zar ne !?
btw,uostalom kako da slušam šta neko piše :toothy12:
--- Citat: ivanm - 21 Lipanj, 2011, 16:26:58 --- dakle kineska aprilia je vrijedna svojih novaca, ali nije to prava aaprilia... ajmo reč kineski klon... al okej je to okej.. ak su talijani s tim zadovoljni, tko smo mi da ne budemo?
--- Kraj citata ---
slažem se.
--- Citat: ivanm - 21 Lipanj, 2011, 16:26:58 ---da, 13000kn je sad al van sezone je bila 12000kn, tog sam se sjetio..
--- Kraj citata ---
van sezone su aposlutno svi skuteri jeftiniji i to su cijene naravno s nekim popustima,znači ne pune !?
IceMan:
ivanm je u pravu...razlika je nebo i zemlja...ne može se mjeriti kvaliteta talijana i "polukineza" iako nije ni on za bacit....svaki motor će trajati ako se redovno održava! :)
RAY:
evo sam tio javiti dobrim ljudima da se sinoć do 11 uri šarafalo i skidala blokada :icon_biggrin:
meštar je štela i oko karburatora,e sad ide po pravcu i do 80 i meni je to ok ali opet nisam u konačnici zadovoljan kad dođe do briga i gubi forcu,znači svejedno je malo gluv uzbrdo :redface:
šta sad preporučate,majstor spominje sportski auspuh,filtere,rolice,kvačila itd ??
IceMan:
stavi gianelli extru, rolice 4.8g, par brojeva veća dizna i malossi red sponge i stavi žute malossi federe kvačila radi boljeg starta...motor će ti se preporodit...mislim možeš ti i staviti drugi auspuh ali po meni extra lijepo izgleda na sportciiyu pogotovo extra chrome :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju