Tehnički kutak > Tuning skutera
jet force tuning
Nix666:
--- Citat: Jet Force C-tech - 20 Lipanj, 2011, 21:21:16 ---znam al je setup isti...bice neka mala razlika !!
--- Kraj citata ---
nema veze kad je drugačlija mašina...mislim da su rolice puno lakše, ali nisam siguran...traži peugeota ili aeroxa
tvoj auspuh je drugačiji nego njegov
Jet Force C-tech:
jedno pitanje uvezi replike...
kako stoji sa kilometrazom kolko more prec, kad zariba dal se more opet napravit " sta se upravo desi kad zariba"
i jos nesto jel mi fali jos sta za repliku od djelova vidite u prvom postu sta imam...planiram kad budem imo love da pomalo jos kupujem usis ,prirubnicu ,boostbetle,ono sto ide na zadnju remenicu " nez kako se zoce xD "
dado-tuning:
--- Citat: Jet Force C-tech - 24 Lipanj, 2011, 21:07:36 ---jedno pitanje uvezi replike...
kako stoji sa kilometrazom kolko more prec, kad zariba dal se more opet napravit " sta se upravo desi kad zariba"
i jos nesto jel mi fali jos sta za repliku od djelova vidite u prvom postu sta imam...planiram kad budem imo love da pomalo jos kupujem usis ,prirubnicu ,boostbetle,ono sto ide na zadnju remenicu " nez kako se zoce xD "
--- Kraj citata ---
kad zariba,je spremna za u smece! :toothy12:
osim ako ti samo klip ne zacvika...
sto se trajanja tice,traje nekih 15kkm bez problema...
za usis sam ja uzeo ovaj:
http://www.sip-scootershop.com/DE/Products/KOPI32/Einlasssystem+Stage6+.aspx
isto na replicu,samo piaggio masina,nije jos slozeno pa neznam kako ce se ponasat...
Miki-speedy:
--- Citat: Jet Force C-tech - 24 Lipanj, 2011, 21:07:36 ---jedno pitanje uvezi replike...
--- Kraj citata ---
Moze replica dugo izdrzat uz kvalitetno ulje i redovnu promjenu karika
I popravi malo pravopis :icon_thumright:
Jet Force C-tech:
a redivno mjenjanje karika je svakih ___ km ???
a sto se tice pravopisa brzo sam piso ma nisam provjerio sto sam napiso :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju