Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

pomocc

<< < (2/2)

duka:

--- Citat: GY6PRO2TYPE - 18 Kolovoz, 2011, 16:56:26 ---mislim da bi trebao cdi bez blokade i za 0.5gr-1.0gr. teze rolnice

--- Kraj citata ---
pa jel tebi bas za sve mora bit problem u cdi-u?  :icon_scratch:

@kesha
jesl karb serijski ili je mjenjan? ako je serijski jesi mjenjo i diznu i izvadio saraf na poklopcu igle? sta je sve radjeno na skuteru osim kita?

4takt monster:
gledaj ima jedno najmanje 10 vrsta baotijana (silverstone,ital scooter,speedy) svi se oni po necemu razlikuju na nekog pase kut ko iz picke a nekima ne pase da ga jebes svaki se po necemu razlikuje drugaciju karburatori glave variomati npr silverstone ima neke cijevi po glavi i neki filtercit a obican speedy toga nema  :)

GY6PRO2TYPE:

--- Citat: duka - 28 Kolovoz, 2011, 05:11:19 ---pa jel tebi bas za sve mora bit problem u cdi-u?  :icon_scratch:
--- Kraj citata ---

pa nemora bti meni je tako potrefilo,ali nek coek proba sa odblokiranim cdi-om, dok je moj naraku racing cdi bio uredu skuter je imao puno bolje ubrzanje i vecu krajnju

duka:

--- Citat: 4takt monster - 28 Kolovoz, 2011, 11:03:07 ---gledaj ima jedno najmanje 10 vrsta baotijana (silverstone,ital scooter,speedy) svi se oni po necemu razlikuju na nekog pase kut ko iz picke a nekima ne pase da ga jebes svaki se po necemu razlikuje drugaciju karburatori glave variomati npr silverstone ima neke cijevi po glavi i neki filtercit a obican speedy toga nema  :)

--- Kraj citata ---

karburatori su skoro isti, neki su cvk, neki su kopija cvk al to je tu negdi. razlicite im budu dizne, igle i membrane. te cjevi na glavi su ti ista ona stvar sto ovi ostali imaju na grani auspuha, ono cudo iz kojeg ide cjev. to se naziva SLS ventil i sluzi za usis zraka u ispuh radi katalizatora.

4takt monster:
da kuzim  sve to ima svoje jedan sa kitom nejde nikud jedan leti ko serijski silverstone motor bes blokade ide 50 al taj sa dvojicom do pedeset u dvije sekunde a serijski speedy jedva ubrzava a ide do 70 svaki se po necemu razlikuje  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju