Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
vx250
duje87:
--- Citat: vx - 21 Lipanj, 2011, 18:00:53 --- ja to nebi radija. ostavi kako je
--- Kraj citata ---
slazen se s jokon..ostavi tako kako je,jer stariji vxr je show program vec priko 120,a kamoli da ga dovuces na vise sa tvornickin vilicama i tin smisnin prednjin kolon :icon_thumright:
marko209vx:
--- Citat: duje87 - 21 Lipanj, 2011, 18:11:17 ---slazen se s jokon..ostavi tako kako je,jer stariji vxr je show program vec priko 120,a kamoli da ga dovuces na vise sa tvornickin vilicama i tin smisnin prednjin kolon :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
mislis da je novi bolji? ;D
zasto svi brijete na brzinu, meni je spika da ide 120 u brdo i nizbrdo...evo javno priznajem moj ne ide preko 115-120, jebes krajnju bitno je da je startan da se ne vucem po gradu ko kurva :toothy12:
felge pasu ali treba onda mjenjat i glavcinu jer nisu sve iste.
nikola_vx:
ide uzbrdo 115,nizbrdo i do 130....lipo ubrzava.bokovi ajmee... ;D
duje87:
--- Citat: marko209vx - 21 Lipanj, 2011, 22:28:16 ---mislis da je novi bolji? ;D
zasto svi brijete na brzinu, meni je spika da ide 120 u brdo i nizbrdo...evo javno priznajem moj ne ide preko 115-120, jebes krajnju bitno je da je startan da se ne vucem po gradu ko kurva :toothy12:
felge pasu ali treba onda mjenjat i glavcinu jer nisu sve iste.
--- Kraj citata ---
Ne treba minjat glAvcinu, iste su, iman doma i glavcinu i felgu od novog modela, je da felge fali cili rub ko da ga je tiranosaur odgriza, al dovoljno za usporedit glavcinw :)
Di si vidia da se ja palin na krajnju ;D?
Ja ionako ne vozin priko 100 pa mi na isto dode koliko ta ide :icon_biggrin:
Nikola uz koju uzbrdicu 115?
ziloryder:
--- Citat: nikola_vx - 21 Lipanj, 2011, 23:18:23 ---ide uzbrdo 115,nizbrdo i do 130....lipo ubrzava.bokovi ajmee... ;D
--- Kraj citata ---
A tek kako ga brzo dignes na zadnje.. moj "zupa" imas stroj i ovako i onako.. sta ce ti vise, hahah...jel ti to masina sa tvoje x9 s kojojn si dolazia u skolu??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju