Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
vx250
duje87:
--- Citat: nikola_vx - 23 Lipanj, 2011, 13:24:07 ---i ja san se izjeba kad san skida glavicnu s masine od vx....je*o san joj majku..... :toothy9:
--- Kraj citata ---
Pa ti vozi na kolo i pali gume pa glavcina zapece :))
Marko, ima razlicitih osovina getrib i glavcina, al prihvati za felgu su svi isti. I ono sta san zaboravia rec prije, puno bolje mi se vozi novi runner od staroga..
duje87:
A sta se tice voznje motora i gledanja curica, jedan poznanik je tako gleda curice na bus stanici i nije vidia da e auto isprid njega zakocilo pa mu je malo razbia zadnju sajbu i usa s tijelon u auto :icon_biggrin:
marko209vx:
--- Citat: duje87 - 23 Lipanj, 2011, 14:39:55 ---A sta se tice voznje motora i gledanja curica, jedan poznanik je tako gleda curice na bus stanici i nije vidia da e auto isprid njega zakocilo pa mu je malo razbia zadnju sajbu i usa s tijelon u auto :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
evo skoro se meni malo prije desilo, ali u x5 zamalo...mora bi mi caca kucu prodat da platim stetu, istekla rega prije neki dan :drunken_smilie:
nikola_vx:
ahhahahahah...prestani te gleda curice nadi te si zenu ko ja.... :) :) :glasses9: cek svi iz splita?? :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju