Ostalo > Motocikli

aprilia rs 50(90)

<< < (8/9) > >>

Grale:

--- Citat: BilyPiton - 18 Listopad, 2011, 01:28:14 ---nije to 2kw kaj si lud pa to nebi s mjesta islo  :laughing7: 

taj motor ima oko 100kg  i 6kw stock  a sa kitom 90ccm nema 11kw nego 9kw  i snaga neznaci da moze ic jako brzo  tu igra ulogu i getriba i vanjski lančanici

--- Kraj citata ---
kolko imaju u papirima sve rs-ice(barem one starije)?!2-2,5 kw...a kojih 11 kw ovo ima,i koja brzina od 160 kak je neko napisal...frendova je išla 110-115 po satu max.al je to bilo naturpijano jer mu je stari među najjačim majstorima u mojem dijelu hrvatske...a ovaj 11 kw vidiš da ni sam nzna kaj priča...125-ice su imale 11 kw...

LoveStunt:

--- Citat: benone - 18 Listopad, 2011, 12:31:27 --- care 90cc kitovi se ne kupuju oni se buse to se uzme 70cc kit i izbusi se kod nekog majstora

--- Kraj citata ---
evo ovako.... kao Prvo ti bi za tih 90 cc trebao kod tog tvog slavnog tokara ''izbusiti '' na klip veci od 52mm a toliko mesa nema na cilindru jer imam doma 3 cilindra (kit) i niti jedan nema toliko mesa a kao Drugo nema ti takvog klipa koji ce po visini i po bolcnu pasati... vec sam ja to sve trazio i razmisljao o tome... .nebrini ...  :icon_thumright:

Ruff Ryder:

--- Citat: benone - 18 Listopad, 2011, 12:31:27 --- care 90cc kitovi se ne kupuju oni se buse to se uzme 70cc kit i izbusi se kod nekog majstora

--- Kraj citata ---
aluminij se busi ?
aj mi nadi nekog normalnog ko bi dao par tkn za kit i onda ga iso busit... btw di ima klipova te sirine ?? ne moze se tak jako prosirit cyl

BilyPiton:
alu cilindar se moze busit i onda se ubaci gusana piksa

Nix666:

--- Citat: BilyPiton - 18 Listopad, 2011, 14:33:12 ---alu cilindar se moze busit i onda se ubaci gusana piksa

--- Kraj citata ---
jos ljepse

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju