Ostalo > Motocikli

aprilia rs 50(90)

(1/9) > >>

zmijavci:
nemojte mi odmah pocet s onim sta ce ti 50 ne ide kurca uzmi 125,stari mi ne da nema sanse 125,a zelim nesto na brzine i ovo mi se cini dobro pa ako netko zna nesto vise o ovakvim apriliama..potosnja,ulje i to bio bih zahvalan na svim informacijama...i jos covjek kaze da je stavljen kit prije 1500km    http://www.njuskalo.hr/sportski-motori/aprilia-rs50-90-cm3-oglas-3010794

BilyPiton:
ja imam cagivu primu 50  slicno ko i ta aprilia i mogu ti rec  ovo: ma kakav skuter motor je kad ti njega zajašiš, a ne ko na skuteru koda sjedim na kištri za drva  :icon_thumright:

potrošnja oko 5l

zmijavci:

--- Citat: BilyPiton - 17 Lipanj, 2011, 22:02:15 ---ja imam cagivu primu 50  slicno ko i ta aprilia i mogu ti rec  ovo: ma kakav skuter motor je kad ti njega zajašiš, a ne ko na skuteru koda sjedim na kištri za drva  :icon_thumright:

potrošnja oko 5l

--- Kraj citata ---

to sam i mislio oko 5l,meni se motor svida..i sve to..nego zna li netko sta bi trebao pogledat na njemu kad ga budem isao gledast..i mozda netko zna ciji je motor u splitu je branimir 92. godiste ja mislim..

BilyPiton:
gledaj  gume,elektroniku da rade satovi i ostalo kaj ide na struju i ako znas da provjeris dali radi Regler na motoru te vidis kako motor vuce i ide to ti je ono osnovno :icon_thumright:

moto:
eh brate slicni smo i meni se svidja yamaha tzr 50

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju