Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

mini meet Vukovar II

<< < (2/6) > >>

duka:
pa poucen iskustvom od prije koju godinu dok su se redovno organizirale trke nedjeljom nece bit problema s policijom ako se ne rade problemi. al opet vidit s policijom nikako nemoze stetit :)

duka:
ajde da se dogovorimo ko bi doso i kad kome odgovara. posto je sad vec ovaj mjesec proso vec, a vidim da se tamo na drugoj temi spominjo vukovar ili vinkovci za neku voznju ja predlazem ovaj vikend ili najkasnije onaj drugi.
znaci 2-3 ili 9-10, pa kako bi kome odgovaralo. znam da ce meni odgovarat kad god  :icon_biggrin:

Domba:

--- Citat: duka - 28 Lipanj, 2011, 12:40:32 ---ajde da se dogovorimo ko bi doso i kad kome odgovara. posto je sad vec ovaj mjesec proso vec, a vidim da se tamo na drugoj temi spominjo vukovar ili vinkovci za neku voznju ja predlazem ovaj vikend ili najkasnije onaj drugi.
znaci 2-3 ili 9-10, pa kako bi kome odgovaralo. znam da ce meni odgovarat kad god  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

9-10 u svatovima sam ovaj vikend

walkay:
Meni 9-10 pase, ovaj vikend nikako, a gdje ste mislili otic?

tomovzo666:
nemojte samo onaj vikend kada su susreti u vk,a u vk svi dodjite,pa da se upoznamo i zabavimo, znaci vu,os,valpovo, cepin,beli m.... svi koji su u mogucnosti, neka dodju u vk na susrete,bit ce i kamp i zajebancija na vk nacin

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju