Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
mini meet Vukovar II
_r0bi_:
...mogu u subotu(slobodan sam) 9.7 ili iduci vikend 16-17.7 ako nekom to nesto znaci :confused5:
duka:
eo bas smo veceras raspa animatrix i ja pricali kad bi mogli i slozili se da je ipak bolje onaj drugi vinekend 9 ili 10. i jos sam se sad sjetio da je 2.7 tu kod nas neki tuning show i neki koncert navece, pa ako bude ko prosle godine neki od nas nece bit sposobni za vozjnu :confused5:
nece bit kad je i susret u vk posto je tjedan dana kasnije :) al cemo i mi najvjerojatnije bit tamo, nije to daleko :D
tomovzo666:
--- Citat: duka - 29 Lipanj, 2011, 00:39:48 ---eo bas smo veceras raspa animatrix i ja pricali kad bi mogli i slozili se da je ipak bolje onaj drugi vinekend 9 ili 10. i jos sam se sad sjetio da je 2.7 tu kod nas neki tuning show i neki koncert navece, pa ako bude ko prosle godine neki od nas nece bit sposobni za vozjnu :confused5:
nece bit kad je i susret u vk posto je tjedan dana kasnije :) al cemo i mi najvjerojatnije bit tamo, nije to daleko :D
--- Kraj citata ---
super, nadam se da ce se naci i upoznati a onda zeka peka,nadam se da cete mi se javiti na pm da se dogovorimo gdje da se nadjemo,iako je to za 2-3 tjedna
duka:
pisi propalo, neki odose u nedjelju za os na susret jer su se osjecani tamo dogovorili tak da cemo ovdje ostat mi koji necemo ic za os. meni se jednostavno neda ic tamo jer nit imam za gorivo nit mi se da ic do os na susret jer smo planirali kod nas....
dusVu:
pa zas se jednostavno nebi ovi iz os i okolice skupili u os i lagano za vukovar?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju