Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: sredstva za sjaj plastike ??  (Posjeta: 21107 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
Odg: sredstva za sjaj plastike ??
« Odgovori #60 : 29 Lipanj, 2011, 21:40:43 »
Danas bio u boje i lakovi itd... uglavnom imaju bumper boju i prodaju na litre ili kg, nisam siguran... cijena 1L ili kg je 87,00 kn...
Sutra ću kupiti tu bumper boju i sljedeći tjedan prešpricati s kompresorom pa javim rezultate prije i nakon.

Uglavnom prodavač, dr. lakirić mi je rekao da se bumper boja impregnira u plastiku i da jedino takva boja traje (osvježi plastiku). Danas nije imao te bumper boje i ponudio mi je nešto u spreju ali kada sam mu objasnio da želim kvalitetno onda je rekao BUMPER ;)

Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #61 : 30 Lipanj, 2011, 13:42:02 »
Danas bio u boje i lakovi itd... uglavnom imaju bumper boju i prodaju na litre ili kg, nisam siguran... cijena 1L ili kg je 87,00 kn...
Sutra ću kupiti tu bumper boju i sljedeći tjedan prešpricati s kompresorom pa javim rezultate prije i nakon.

Uglavnom prodavač, dr. lakirić mi je rekao da se bumper boja impregnira u plastiku i da jedino takva boja traje (osvježi plastiku). Danas nije imao te bumper boje i ponudio mi je nešto u spreju ali kada sam mu objasnio da želim kvalitetno onda je rekao BUMPER ;)

josipe s tim bumperom se autobranici hrapavi popravljaju,obojas ga tim i ko nov je i ne spada boja s njega,sjaj ko da imas nove plastike

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
« Odgovori #62 : 30 Lipanj, 2011, 16:26:17 »
josipe s tim bumperom se autobranici hrapavi popravljaju,obojas ga tim i ko nov je i ne spada boja s njega,sjaj ko da imas nove plastike

Znam!

Pa prešpricat ću neofarbane plastike koje su izbljedile na Suncu.
Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #63 : 30 Lipanj, 2011, 16:38:42 »
Znam!

Pa prešpricat ću neofarbane plastike koje su izbljedile na Suncu.
razumim ja tebe,radim s tim stvarima :toothy11: