Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter uzeti za Rentu ?
Skuter2011:
Ispalit ću bem ti kune...!!!
Ova opcija mi se vrti po glavi :
Da uzem 2 tomosa Twistrea 50ccm 4t za po 10700 Kn komad ( Ukupno 21.400 Kn)
+ 10 Jet kacijga po 1500 kn na akciji
Znači ostalo bi mi nekih 17.000 kn da ih kombiniram s neka 3 skutera s malim točkovima... lune su s popustom 6700 znači preskupe.
Šta bi mi predložili za ove male do 5000 - 6500 Kn Komad...
Hvala unaprijed svima na odgovorima... :sad1:
marin-w:
Zasto nebi mogao ponudit speedfighta .......nigdje nisam vidio tako nesto.
Svi iznajmljuju kineze,ili yamahu neos.
Kad bi ja bio klient ja bi prije iznajmio nesto ovako nego npr ...jos ima i kufer.
Pa kupis jos jednog bez kufera pa ti ja prodam nosac i kufer :) :) i onda imas dva speedfighta a platit ces ih 9tkn
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/peugeot-speedfight-2-49-cm3-oglas-1932044
Domba:
U svakom slucaju novi skuter, i ciljaj neki skuter na koji mogu sjesti 2 osobe bez problema. Imaj u ponudi 2t i 4t skutere. Govorim ti kao potencijalna mušterija :)
Znam nekada na obali iznajmiti skuter i znam što tražim.
Luna je ok, održavaj i pazi da je sve po slovu zakona i to je to. Pazi na ulje, da ga uvijek ima dosta i to je to. Vjerujem da ce ti par sezona izdrzati bez problema. I svakako provjeri dostupunost plastika za bilo koji skuter koji uzimas, jer iskreno sve koje sam vozio imaju negdje ogrbotinu, tako da vjerujem da je promjena plastika vrlo cesta. I da uvijek sam imao suvozacicu :)
Vise manje ti je nebitna marka, bitno ti je da servis blizu i da imaju plastika i dijelova. Recimo iz iskustva Keeway nebi preporucio za tako nesto.
Eto to je moje.
Skuter2011:
Pa dobro speedfight bas i nebi jer nije nov i nije ravna podica...ko će sad još do bilježnika pa prebacivat vlasništvo vozat se po čitavoj hrvatskoj da uštedim 2000kn nema smisla...
Idem isključivo na opciju novih skutera i gotovo..
Ali sam se i vodio tom logikom da bi volio ekipi ponuditi nešto drugačije a ne uvijek iste Yamaha neose (koji su btw za posao dobri al jbg nema se ) tako da mislim da ovaj Tomos twister nove generacije (4t) i nije tako loša opcija jer su ipak veliki kotači, ima mjesta za dvoje i liči na nešto a navodno im je srevis pun djelova i u blizini su...
Sad samo kad bi mogao iskombinirati 3 komada novih do 5700 Komad ( Mogu i skuplji a da ispadnu s 10% popusta toliko )
Predlažite people... :help:
marin-w:
--- Citat: Skuter2011 - 15 Lipanj, 2011, 14:57:26 ---Pa dobro speedfight bas i nebi jer nije nov i nije ravna podica...ko će sad još do bilježnika pa prebacivat vlasništvo vozat se po čitavoj hrvatskoj da uštedim 2000kn nema smisla...
Idem isključivo na opciju novih skutera i gotovo..
Ali sam se i vodio tom logikom da bi volio ekipi ponuditi nešto drugačije a ne uvijek iste Yamaha neose (koji su btw za posao dobri al jbg nema se ) tako da mislim da ovaj Tomos twister nove generacije (4t) i nije tako loša opcija jer su ipak veliki kotači, ima mjesta za dvoje i liči na nešto a navodno im je srevis pun djelova i u blizini su...
Sad samo kad bi mogao iskombinirati 3 komada novih do 5700 Komad ( Mogu i skuplji a da ispadnu s 10% popusta toliko )
Predlažite people... :help:
--- Kraj citata ---
Nisam uspio utrzit kofer :'(........ :toothy10:
Za te novce mozes dobit generic ideo ili skuplji 1tkn xor
http://www.jurec.hr/ideo50cc.html
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju