Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter uzeti za Rentu ?
marin-w:
--- Citat: Domba - 21 Lipanj, 2011, 13:50:57 ---Kacige ne idu po godinama, nego po velicini tikve.
Ja recimo nosim M, i super mi stoji, dok cura XL i ta njoj stoji ok. Moju nemoze navuci a ja kada stavim XL mi se vrti kao ringispil na glavi.
Narucis od svega po malo, malo više L XL a manje ovih. Racunaj da imas za sve. Oni koji imaju malu glavu (kao ja) velike kacige im se vrte na glavi. A vjeruj nije ok kada odjendnom vidis zadnju stranu kacige padne ti mrak na oci :)
--- Kraj citata ---
Znam da nei du po godinama ali u vecini slucajeva su tikve u tim godinama za te velicine. :laughing7:
Onda ti cura ima veliku glavu :o ili mozda puno kose :toothy10:
Skuter2011:
Znači onda ovako...
M - 6 Komada
L - 6 komada
XL - 6 Komada
Dali će uz ovaj izbor veličina svatko naći Lubenicu koja mu paše ??
Hvala svima na odgovorima
Domba:
Napravi tu anketu pa provjeri koliko tko glavu ima i prema rezultatima narucis kacige :)
--- Citat: marin-w - 21 Lipanj, 2011, 13:57:31 ---Onda ti cura ima veliku glavu :o ili mozda puno kose :toothy10:
--- Kraj citata ---
i jedno i drugi i sve skupa zajedno ;D
Skuter2011:
--- Citat: Domba - 21 Lipanj, 2011, 14:11:04 ---Napravi tu anketu pa provjeri koliko tko glavu ima i prema rezultatima narucis kacige :)
--- Kraj citata ---
Evo molio bih Admine da naprave anketu da vidimo kolike su nam tikve u prosjeku :icon_thumright:
Trebam naručiti sutra pa vas molim što prije da stavite na naslovnu ;)
Unaprijed Hvala
Drnda:
vecinom mi odgovaraju L, neke cak i M, ovisi koja je marka jer nisu isti kalupi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju