Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter uzeti za Rentu ?

<< < (37/42) > >>

marin-w:

--- Citat: Domba - 21 Lipanj, 2011, 13:50:57 ---Kacige ne idu po godinama, nego po velicini tikve.

Ja recimo nosim M, i super mi stoji, dok cura XL i ta njoj stoji ok. Moju nemoze navuci a ja kada stavim XL mi se vrti kao ringispil na glavi.

Narucis od svega po malo, malo više L XL a manje ovih. Racunaj da imas za sve. Oni koji imaju malu glavu (kao ja) velike kacige im se vrte na glavi. A vjeruj nije ok kada odjendnom vidis zadnju stranu kacige padne ti mrak na oci :)

--- Kraj citata ---

Znam da nei du po godinama ali u vecini slucajeva su tikve u tim godinama za te velicine. :laughing7:

Onda ti cura ima veliku glavu  :o ili mozda puno kose   :toothy10:

Skuter2011:
Znači onda ovako...

M - 6 Komada

L - 6 komada

XL - 6 Komada

Dali će uz ovaj izbor veličina svatko naći Lubenicu koja mu paše ??

Hvala svima na odgovorima

Domba:
Napravi tu anketu pa provjeri koliko tko glavu ima i prema rezultatima narucis kacige :)

--- Citat: marin-w - 21 Lipanj, 2011, 13:57:31 ---Onda ti cura ima veliku glavu  :o ili mozda puno kose   :toothy10:

--- Kraj citata ---

i jedno i drugi i sve skupa zajedno  ;D

Skuter2011:

--- Citat: Domba - 21 Lipanj, 2011, 14:11:04 ---Napravi tu anketu pa provjeri koliko tko glavu ima i prema rezultatima narucis kacige :)

--- Kraj citata ---

Evo molio bih Admine da naprave anketu da vidimo kolike su nam tikve u prosjeku  :icon_thumright:

Trebam naručiti sutra pa vas molim što prije da stavite na naslovnu ;)

Unaprijed Hvala

Drnda:
vecinom mi odgovaraju L, neke cak i M, ovisi koja je marka jer nisu isti kalupi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju