Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter uzeti za Rentu ?

<< < (30/42) > >>

dusVu:
fly 50 2t - 10.990 , na 4 komada rijesis 10% popusta i imas novi skuter koji se ne kvari i nije bas premal

tuta125:

--- Citat: Skuter2011 - 19 Lipanj, 2011, 23:38:34 ---Pucaj te savjete u obliku novog skuta koji zadovoljava one kriterije prije 2-3 posta ???

:icon_thumright:

--- Kraj citata ---

pa nema ih bas da zadovoljavaju sva 3 kriterija...

po meni ti ne moraju svih 5 bit isti (jedino gubis popust u slucaju da kupujes nove), cak mislim da je dobro imat malo raznovrsniju ponudu gdje ces naravno skuplje (citaj kvalitetnije) skutere iznajmljivat po malo visoj cijeni, npr kupis 2 keewaya, 2 polovna talijana (toliko ces ih valjda moc nac u tvom gradu, i neka jedan od njih obavezno bude ZIP  :laughing7:) i jos jedan neki isto malo drukciji, u granicama novaca koliko ti ostane.
tako je isto i u rent-a-caru, imas razlicite klase auta...
jer da ces nac 5 novih skutera koji zadovoljavaju ona 3 kriterija... tesko  :dontknow:

JogFromYamaha:
naravno ako ti se zip ne svidi poklonis ga meni  :icon_biggrin:

dusVu:
ja bi prije 4 fly 2t nego 5 kineza ak se da to sredit tako  ;D

Skuter2011:
Da vam kažem otvoreno...

Plan je takav da moram da imam potencial od 1000 Kn Dnevnog prometa !

Što bi u brojkama značilo da bi trebao imati 5 skutera koje bi mogao rentati po ralnoj cijeni od 200 Kn/Dan.

E sad dali je pametno rizikovati pa uzeti 2 Kmyco Agility Citija ili nešto slično s velikim kotačima pa za njih tražit 300 Kn/ Dan,pa ih i kombinirat s 2 manja skutera po 200 Kn/dan to neznam...

Bojim se da ekipi ne bude skupo jer se tu izadaju svi po 200 Kn dan...Doduše sve Neosi od Yamahe i slični mališani.

Znači pošto bi bio jedini s 2 bolja skuta po 300 kn pa ko voli nek izvoli ....

Kako se vama čini ta opcija ???

Jel previše rizično pitat 300Kn dan za skuter bogatije klase ?

Hvala svima na infu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju