Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter uzeti za Rentu ?
Skuter2011:
--- Citat: JogFromYamaha - 19 Lipanj, 2011, 22:43:28 ---ma jebes dimenzije ako s ene kvari uopce
--- Kraj citata ---
--- Citat: JogFromYamaha - 19 Lipanj, 2011, 22:43:28 ---ma jebes dimenzije ako s ene kvari uopce
--- Kraj citata ---
Legendo gledam po sebi da ja nikad zipa nebi rentao a vjerovatno ne bi ni ti...Plus nema mjesta za 2 što je jako bitno.
Ne spominji ga više ,da je malo glomazniji nebi se mislio sekunde al ovako je to small !!
Al na stranu sve to, sve sam više svjestan da tražim skoro nemoguće...
1)Da se ne kvari i da je pouzdan i izdržljiv s dobrim čvrstim plastikama.
2)Da liči na nešto i da ima mjesta za 2
3)Da je do MAX 7990 KN nov
Za sada su u toj rubrici samo Keeway F-act i luna vision 2 a sad koliko zadovoljavaju gore navedene kriterije to je druga priča.
Za sada je ovaj keeway F-act najbliže tome što mi treba...Matrix-a sam vidio uživo parkiran kraj TGB-a 303r koja razlika u svemu...303r izgleda kao Ferari za njega završna obrada detalji Vrh ...Al jbg skup mi je i PUUUUUN k**ra* naljepnica ima šta im je ono trebalo...( Ako su to uopće naljepnice ??)
Skuter2011:
--- Citat: Domba - 19 Lipanj, 2011, 23:00:26 ---Zipa ne iz vrlo jednostavnog razloga. Nestanu 2 osobe gore. Nebi ga iznajmio ni da se meni plati. Vecina koji ce rentati skutere imaju pratnju, tako da racunaj 2 kacige po skuteru + skuter regan za 2 osobe. Ja ako regam idemo cura i ja u paketu, a to na zipa nece ici. A i koliko sam vidio i pricao vecinom tako rentaju skutere.
--- Kraj citata ---
Klasika...
JogFromYamaha:
e pa sretno ti bilo s kiwijevim faktom
Skuter2011:
--- Citat: JogFromYamaha - 19 Lipanj, 2011, 23:18:51 ---e pa sretno ti bilo s kiwijevim faktom
--- Kraj citata ---
Hvala ti u svakom slučaju na savjetima al jbg Malešan je taj za rentat...jbg :icon_thumright:
JogFromYamaha:
vidi da stane
http://www.funnyphotos.co.za/images/scooter18.jpg
http://argville.com/images/funny-pictures/packed-scooter.jpg
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju