Tehnički kutak > Tuning skutera

Pregrijavanje MHR replica AC?

<< < (2/4) > >>

PitBull Aerox:

--- Citat: speed - 01 Veljača, 2008, 17:12:43 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 01 Veljača, 2008, 17:06:39 ---to onda extra ak je tak al et malo mi gus kad ga vozim na full gasu obično pregrijavo tj zakoči točak hehe na zadnjoj specijali a setup bio 20.5,85 dizna rms gljiva,TP vario i remen, serisko kvačilo  tp radilica, giianelii shot... nadam se da neće sa ovim tak

--- Kraj citata ---
zna se da se karb 20.5 jako tesko nastela,ja imam replicu ,karb dellorto 19 i diznu 92 i nema pregrijavanja,a skut leti

--- Kraj citata ---
heh, glupost, ako ti neznas postelat karb da neznam ti koji karb stavis neces ga postelat! isti ti k.rac postelat 12 karb na serijali i 20,5 ili 21 na recimo due+u!

ivanm:
stavi diznu 80-82 i to je idelano.. ali kod zračnjaka je problem po ljeti na +30°C i više se grije, do tada je ok..
bar je meni bilo na gusevima tak..
a s aluminijem nebi trebalo..

Crazy Kuree:
na 19 i e5 po meni dizna 90 treba... a valjda neće kad nema kod nas onaj oversize ventilator za kupit a ni onaj spojler šta hvata zrak(ima u hr negdje taj spojler za 100kn a kod nas nema ni to)

3alfa3:

--- Citat: Crazy Kuree - 02 Veljača, 2008, 13:19:52 ---na 19 i e5 po meni dizna 90 treba...

--- Kraj citata ---

Tako nekako. Mozda cak i koji broj veca

cvele60:
napravi usmerivac vazduha od plasticne flase.Odseces pod dobrim uglom;zalepis oko resetke ventilatora
dvokom.lepkom ;ofarbas sprejem i imas vrlo lepo prinudno hladjenje :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju