Tehnički kutak > Tuning skutera
Pregrijavanje MHR replica AC?
Crazy Kuree:
Dal će se pregrijavat Mhr replica sa ovim ispod setupom(sve od djelova je novo osim auspuha i jošse radi poliranje i ta sranja) al karb 19?
3alfa3:
Nece ako postelas fergazer kako treba
speed:
--- Citat: Crazy Kuree - 01 Veljača, 2008, 16:47:36 ---Dal će se pregrijavat Mhr replica sa ovim ispod setupom(sve od djelova je novo osim auspuha i jošse radi poliranje i ta sranja) al karb 19?
--- Kraj citata ---
nece s dobro postelanim karbom,a i ic ce dobro
Crazy Kuree:
to onda extra ak je tak al et malo mi gus kad ga vozim na full gasu obično pregrijavo tj zakoči točak hehe na zadnjoj specijali a setup bio 20.5,85 dizna rms gljiva,TP vario i remen, serisko kvačilo tp radilica, giianelii shot... nadam se da neće sa ovim tak
speed:
--- Citat: Crazy Kuree - 01 Veljača, 2008, 17:06:39 ---to onda extra ak je tak al et malo mi gus kad ga vozim na full gasu obično pregrijavo tj zakoči točak hehe na zadnjoj specijali a setup bio 20.5,85 dizna rms gljiva,TP vario i remen, serisko kvačilo tp radilica, giianelii shot... nadam se da neće sa ovim tak
--- Kraj citata ---
zna se da se karb 20.5 jako tesko nastela,ja imam replicu ,karb dellorto 19 i diznu 92 i nema pregrijavanja,a skut leti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju