Tehnički kutak > Garaža

PEUGEOT SPEEDFIGHT 2 LC

<< < (2/13) > >>

Ivan_sf_2:
Hvala :icon_thumright:
Da imao sam podizac pa ga prodao...

Ivan_sf_2:
Evo par slika sa jučerašnje vožnje...

Uploaded with ImageShack.us

Eto to je to,skuter ima 7950 km,to bi trebalo biti to nemislim više ništa raditi oko njega možda jednio neki spuh ali sumnjam,,  :hello: :hello: :hello:

Ivan_sf_2:
Imam pitanje jedno,na skuteru je sve serijski ima 8000km remen je daayco kevlar i imam rolice rms 7,5 gr,skuter nekad povuče 75 po satu nekad jedva 70,jučer sam snimio ubrzanje...
....
Dali zna tko jel bi se tu moglo štogod promijenit ali ne bez velikih preinaka kao što je spuh i to....

marin-w:

--- Citat: Ivan_sf_2 - 20 Lipanj, 2011, 22:16:07 ---Imam pitanje jedno,na skuteru je sve serijski ima 8000km remen je daayco kevlar i imam rolice rms 7,5 gr,skuter nekad povuče 75 po satu nekad jedva 70,jučer sam snimio ubrzanje...
....
Dali zna tko jel bi se tu moglo štogod promijenit ali ne bez velikih preinaka kao što je spuh i to....

--- Kraj citata ---

Bas cu ti snimit svoga pa da vidis kako ide. Meni po ravnom ide 85,nizbrdo 90 i preko,uzbrdo 50-60 po satu.
Onaj zx sa serijskog granom,rms 8grama,crni malossi na kvacilu,dayco obicni remen.
Isao bi i mozda preko tih 90 po satu ali je serijska dizna i centralni mi je bio pre mekan pa sam stavio podlosku od 2-3mm ispod centralnog.
Potrosnja mi je ostala ista,mozda 1dcl vise...uglavnom neprimjetno.

maki 225:
Nezz kolko moj sf1 laže na satu ali on digne 80 kakvo god brdo bilo,ravnica ide do 100 na satu a nizbrdo hhh smijali bi se.xd

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju