Tehnički kutak > Garaža
PEUGEOT SPEEDFIGHT 2 LC
Ivan_sf_2:
Zato kažem da mi je čudno malo to,nekad povuče 75 nekad jedva 70 ko na ovoj snimci,btw ja imam 90+-kg
maki 225:
--- Citat: Ivan_sf_2 - 20 Lipanj, 2011, 22:46:48 ---Zato kažem da mi je čudno malo to,nekad povuče 75 nekad jedva 70 ko na ovoj snimci,btw ja imam 90+-kg
--- Kraj citata ---
Ja 71,xd. Al tko god je sjeo na moj skutač je rekao da nije učekivao da peugeot tako ide,morat ču vam snimit ubrzanje a pogotovo uzbrdo da viditi kakva čuda čini.xd
Ivan_sf_2:
A slušaj dok mi buraz sjedne na njega on ima 50kg možda ,povuće 80 s njim,a samnom neće prek 75 :angry9:
marin-w:
--- Citat: Ivan_sf_2 - 20 Lipanj, 2011, 22:55:27 ---A slušaj dok mi buraz sjedne na njega on ima 50kg možda ,povuće 80 s njim,a samnom neće prek 75 :angry9:
--- Kraj citata ---
Trebam sa gps-om vidit koliko laze sat. Ali vidi se promjena kad sam ga uzeo sam smetao na magistrali a sad se vozim bez problema. :headbang:
I da laze za 15km/h opet ide 70 po ravnom :icon_thumright:
Na keljit cu navigaciju pa cemo sve to skupa snimit :icon_thumright:
Ivan_sf_2:
--- Citat: marin-w - 20 Lipanj, 2011, 23:08:22 ---Trebam sa gps-om vidit koliko laze sat. Ali vidi se promjena kad sam ga uzeo sam smetao na magistrali a sad se vozim bez problema. :headbang:
I da laze za 15km/h opet ide 70 po ravnom :icon_thumright:
Na keljit cu navigaciju pa cemo sve to skupa snimit :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ja sam svog po gps-u natjerao 71-72 po gpsu,ali to mi je nekak malo,možda griješim :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju