I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
moj fail (ne najveci) je bio prosle godine s skutomiso iz vz u zg i dodem ja do vetrinarskog faksa i skut buuuuuuuuui nema kurca da ga upalisidem ja gledati vidim 3m flek iza mene mokar benzini sic dolje karb u ruke karb se samostalno raspao i ja ljepo do narodnih novina kupio skare kartona i ljepilo zadihtal casicu i nekak skemijali uspio doma doc neznam ni sam kako se samostalno uspio odsrafit
Ja sam vozio buducu curu na skuter......te noci smo radili posla za engagement.... za dr dan da bu bilo oficijalno da hodamo I lepo izlazimo iz parka vozikam nju niz gradu i sada vracam se u park i ja budala umjesto da odem na asfalt resio malo na off road po travei odjednom upao sam u blato ali to je bilo jezero puno sa blatom i prednja guma mi je kliznula i da ne padnemo u blato da bismo zavrsili kao da smo se borili u njemu ja dao pun gas i skuter poceo da se vrti jedno 5-6 kruga konstantno dok nisam ga smirio i kad sam ga smirio konacno......svrtio mu se pamet na cura od krugove nije znala gde se nalazi ja sav tuzan u usramljen :'( :'( :'( rekao u sebi zajebao sam stvar je*** ti mater u p**** nece da hoda sa mnom posle ovo a ljudi koji su me gledali mislili da radim to namjerno da se radim baja posto imam curu na skuter kad drugi dan vidim skuter sav blatnjav nije mogao da ide od toliko sto je imao na sebi blato ali dobro cura na kraju prihvatila da se zabavljamo tad mi je pao kamen iz srca
odakle si ti ?
ja i frend na skutu, skrecem i osjetim neki k**ra* iza
To sto ti radis sa frendom na skutu je tvoja stvar i ne moras intimu dijelit na forumu
prekjucer se vozim bez tablice i murija za mnom, a ja i frend na skutu, skrecem i osjetim neki k**ra* iza, vozim se i skontam zadnja guma prazna i smrdi benzin, kad sam pobjegao stanem i imam sta vidit, saraf se zabio u gumu i kako je virio tako mi je doslovno RAZNEO casicu od karba , jedno 5-6mm rupa na casici i ja sam se uspio izvuc od plavih govana ...
tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta